Community Talks #1 – Οι εντυπώσεις σας από τη νέα γενιά

Μπορεί το νέο GameOver.gr να είναι στον αέρα μόνο για λίγες εβδομάδες, όμως η δική σας μεγάλη συμμετοχή μας βοήθησε να καταλάβουμε γρήγορα πως το νέο σύστημα σχολιασμού δουλεύει σωστά. Έτσι, δανειζόμενοι την ιδέα πίσω από την στήλη GO Talks και δεδομένου πως το φόρουμ μας είναι “παγωμένο”, γεννήθηκαν τα GameOver Community

Talks. Πρόκειται για μία νέα στήλη, στην οποία πρωταγωνιστής είναι η κοινότητα του GameOver.

Οι “κανόνες” είναι αρκετά απλοί. Εμείς θέτουμε το θέμα προς συζήτηση, εκμεταλλευόμενοι -τις περισσότερες φορές- την επικαιρότητα και η πένα πέφτει στα χέρια σας. Είστε εντελώς ελεύθεροι να γράψετε στα σχόλια τις σκέψεις ή/και την άποψή σας πάνω στο θέμα.

Η αρχή, προς έκπληξη όλων, αφορά τις κονσόλες της νέας γενιάς. Ο λόγος για τα Xbox Series Χ|S, που έγιναν διαθέσιμα πριν περίπου μία εβδομάδα και το PlayStation 5, που χθες ίσως κοιμήθηκε για πρώτη φορά στα σπίτια κάποιων. Δυστυχώς, με μία πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε πως δεν έλειψαν οι ατυχίες, με αρκετούς να μην καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μία κονσόλα, λόγω της αυξημένης ζήτησης, των περιορισμένων τεμαχίων, αλλά και εξαιτίας της προβληματικής οργάνωσης από την πλευρά κάποιων καταστημάτων.

Αφού λοιπόν εμείς μιλήσαμε για τις εμπειρίες μας με τα Xbox Series X και PlayStation 5, ήρθε η σειράς σας. Αρχικά, θα θέλαμε να μάθουμε αν τελικά καταφέρατε να παραλάβατε το μηχάνημα της επιλογή σας. Έπειτα, αν το PS5 χώρεσε στο έπιπλο σας ποιοι ήταν οι λόγοι ή τα παιχνίδια που σας οδήγησαν να προ-παραγγείλετε PlayStation 5 ή Xbox Series X και ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σας. Extra points για δικές σας φωτογραφίες από next gen setups!

Τέλος, όσοι δεν προχώρησαν στην αγορά κάποιας κονσόλας μπορούν να μας πουν αν και πότε σκέφτονται να περάσουν στη νέα γενιά.

The post Community Talks #1 – Οι εντυπώσεις σας από τη νέα γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα