UK charts: Σημαντική έλλειψη νέων κυκλοφοριών

Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στη κορυφή το Far Cry 5!

Με τη κυκλοφορία του God of War, δηλαδή του σημαντικότερου -εμπορικά- τίτλου για το πρώτο εξάμηνο του 2018, να πλησιάζε, για ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζεται η πλήρης έλλειψη νέων -μη digital- κυκλοφοριών. Το γεγονός αυτό έχει βοηθήσει το Far Cry 5 της Ubisoft, το οποίο για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως

είναι λογικό λόγω της απουσίας νέων κυκλοφοριών, οι συνολικές πωλήσεις παρουσιάζονται μειωμένες, κάτι που δικαιολογεί και την τρίτη θέση του Mario Kart 8, οι πωλήσεις του οποίου μειώθηκαν κατά 17% σε σχέση με τη προηγούμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο που αρκούσε για να βρεθεί ένας τίτλος στο top 10 αυτής της εβδομάδας, ήταν να πουλήσει περισσότερα από 3.500 αντίτυπα. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας, βλέπουμε την πτώση του Sea of Thieves από την 3η στην 6η θέση και την επιστροφή του Fallout 4, λόγω προωθητικών ενεργειών. Στην δεκάδα επέστρεψε και το Gran Turismo Sport της Sony, το οποίο βρέθηκε στη 9η θέση, ενώ μία θέση πίσω του, στα "σύνορα" της δεκάδας, βρίσκεται για ακόμη μία εβδομάδα το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για τη προηγούμενη εβδομάδα:

Far Cry 5 (Ubisoft)FIFA 18 (EA)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)PlayerUnknown's Battlegrounds (Microsoft)Sea of Thieves (Microsoft)Fallout 4 (Bethesda)Super Mario Odyssey (Nintendo)Gran Turismo Sport (Sony)Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)ps4pcxbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα