Modders επαναφέρουν το "κλασικό" Halo

Διαθέσιμο δωρεάν, ως mod του "ακυρωμένου" Halo Online.

Μπορεί τα Halo να έχουν γίνει συνώνυμο των κονσολών της Microsoft, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πως το Halo: Combat Evolved είχε κυκλοφορήσει και για υπολογιστές, πριν η σειρά γίνει αποκλειστικότητα των κονσολών της εταιρίας. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό,

είναι ότι η Microsoft σκόπευε να κυκλοφορήσει σε υπολογιστές το Halo Online, ένα free to play παιχνίδι βασισμένο στο Halo 3, το οποίο προοριζόταν για την αγορά της Ρωσίας.

Αυτός είναι και ο τίτλος επάνω στον οποίο βασίστηκε το ElDewrito mod, το οποίο έχει φτιαχτεί από τη κοινότητα με στόχο να επαναφέρει το Halo στις "ένδοξες" μέρες του παρελθόντος. Το συγκεκριμένο mod στηρίζεται στο κλασικό gameplay της Bungie και επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν δωρεάν σε player-hosted servers, ενώ υποστηρίζει server browser, μέσω του οποίου θα βρείτε από ranked μέχρι και social servers. Εκτός αυτού, το ElDewrito περιλαμβάνει, εκτός από νέα, κλασικά maps του Halo 3, όπως τo Valhalla και το Guardian, κρατά τα στατιστικά των παικτών, ενώ υπάρχει ακόμη και δυνατότητα παραμετροποίησης των εμβλημάτων τους.

Η ομάδα πίσω από το mod δεν έχει καμία σχέση με την Microsoft, την Bungie ή την Saber Interactive, υπεύθυνη για το Halo Online, και όπως είναι λογικό ίσως η Microsoft βάλει σύντομα φρένο στην ανάπτυξή του, ειδικά αν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο Halo σε υπολογιστές με Windows 10, μέσω του Play Anywhere προγράμματός της. Μέχρι τότε, αν θέλετε να δοκιμάσετε το ElDewrito mod δεν έχετε παρά να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστoελίδα του, ενώ μπορείτε να περιμένετε και ως τις 20/4, μέρα κυκλοφορίας της 0.6 έκδοσής του.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα