Πρώτα screenshots και τιμή για το Shenmue I & II HD Collection

Υπεύθυνη για το "φρεσκάρισμα" η D3t Ltd.

Αρκετοί φίλοι της Sega χάρηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο άκουσμα της είδησης ότι η Sega σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει τα Shenmue Ι και Shenmue II μέσα στο 2018, όμως η ιαπωνική εταιρία δεν δημοσιοποίησε αρκετές πληροφορίες για αυτή την επανέκδοση. Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός για το κανάλι του στην πλατφόρμα του Youtube, Adam Koralik,

δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μετέφερε κάποιες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συλλογή, τις οποίες απέκτησε μετά από μία επίσκεψη στα γραφεία της Sega στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τον Koralik, οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν ως μία συλλογή στην τιμή των $29.99, σε retail και ψηφιακή μορφή για τα PlayStation 4 και Xbox One, ενώ οι κάτοχοι υπολογιστών θα πρέπει να αρκεστούν σε μία ψηφιακή έκδοση της συλλογής. Παράλληλα, ο Koralik αποκάλυψε πως υπεύθυνη για αυτή την επανακυκλοφορία είναι η D3t Ltd., μία ομάδα που έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη τίτλων όπως το Killzone: Shadowfall, το LawBreakers, το The Witcher 3 αλλά και σε πολλούς άλλους, ενώ, όπως είναι λογικό, η συλλογή θα υποστηρίζει την κατάκτηση trophies και achievements σε όλες τις πλατφόρμες. Δυστυχώς, ο Koralik ανέφερε πως δεν του επιτρέπεται να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες και τόνισε πως τα παραπάνω αποτελούν μόνο το 5% από αυτά που εκείνος ξέρει.

Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα πρώτα 1080p screenshots των δύο αυτών κλασικών τίτλων, οι οποίοι θυμίζουμε πως θα κυκλοφορήσουν στη Δύση εντός του 2018, για PS4, Xbox One και υπολογιστές.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα