Χωρίς single player campaign το CoD: Black Ops 4;

Ο πρώτος τίτλος της σειράς χωρίς campaign, αλλά με Battle Royale mode...

Μπορεί πολλοί να γνώρισαν και να αγάπησαν την σειρά Call of Duty για το multiplayer κομμάτι της, ωστόσο από το 2003, όταν και αυτή εμφανίστηκε, μέχρι σήμερα, το single player campaign ήταν ένα αναπόσπαστο τμήμα της, το οποίο μάλιστα κάποιες φορές προσέφερε και ευχάριστες στιγμές σε όσους το ολοκλήρωναν. Αυτό όμως

από ότι φαίνεται θα αλλάξει φέτος, με τη κυκλοφορία του Black Ops 4, καθώς σύμφωνα με πολλές πηγές, ιστοσελίδων όπως το Kotaku και το το Polygon, ο επόμενος τίτλος της σειράς που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Treyarch δεν θα περιλαμβάνει single player campaign, αλλά μόνο Multiplayer και Zombies mode. Σύμφωνα με τις πηγές της ιστοσελίδας Polygon, αυτό οφείλεται στο ότι η ομάδα δεν θα προλάβαινε να ολοκληρώσει το campaign, μέχρι τη κυκλοφορία του Black Ops 4, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το παραπάνω έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα τρία χρόνια ανάπτυξης που έχει κάθε studio, από τα τρία που διαφορετικά (Treyarch, Sledgehammer, Infinity Ward) που εργάζονται πάνω στη σειρά, για να ολοκληρώσει τον τίτλο του, κάτι που όπως είναι λογικό, γεννά αρκετά ερωτήματα, όπως το αν το Black Ops 4 θα συνοδευτεί με τη κυκλοφορία μίας remastered έκδοσης του Modern Warfare 2, η οποία θα περιέχει μόνο το campaign του τίτλου. Η ίδια η Activision, όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω φήμες, όταν ερωτήθηκε από την ιστοσελίδα Kotaku.

Τα νέα για τον επόμενο τίτλο της σειράς δεν σταματάνε εδώ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Charlie Intel, η Raven Software έχει αναλάβει την ανάπτυξη ενός battle royale mode, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο Call of Duty: Black Ops 4. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ερωτήματα των φίλων της σειράς θα απαντηθούν στις 17 Μαΐου, όταν και έχει οριστεί το Community Reveal Event του Black Ops 4.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα