Triple-A τίτλο ετοιμάζει η Arrowhead Game Studios

Η Arrowhead Game Studios, έκανε γνωστό ότι αναπτύσσει έναν triple-A co-op shooter τρίτου προσώπου που διαθέτει “γραφικά επόμενης γενιάς, καινοτόμο co-op σύστημα και ένα “agency” για την κοινότητα που αλλάζει την πορεία του παιχνιδιού”, καθώς και το “σατιρικό χιούμορ που fans των προηγούμενων τίτλων του studio γνωρίζουν και αγαπούν”, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Το studio

ανάπτυξης με έδρα στη Στοκχόλμη, ανάμεσα στους τίτλους που έχει αναπτύξει, περιλαμβάνονται τα Helldivers και Magicka, ενώ αυτή την περίοδο προσπαθεί να επεκταθεί πέρα από το προσωπικό των 65 προγραμματιστών που εργάζονται στο εν λόγο project. Τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε μια νέα next-gen co-op εμπειρία για τους fans και την κοινότητά μας”, δήλωσε ο Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Arrowhead Game Studios, Johan Pilestedt. “Αναζητούμε ταλαντούχους προγραμματιστές για να συμμετάσχουν σε αυτό το ταξίδι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το project σε μια μετέπειτα ημερομηνία”.

The post Triple-A τίτλο ετοιμάζει η Arrowhead Game Studios appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα