Υλικό από το Hood: Outlaws & Legend

Η Focus Home Interactive και η Sumo Digital έδωσαν στην δημοσιότητα τέσσερα νέα trailer για το Hood: Outlaws & Legends, που αναπτύσσει η δεύτερη, αποκαλύπτοντας στο κοινό κάποιες πληροφορίες για τις τέσσερις classes – Ranger, Hunter, Brawler και Mystic- που θα περιέχονται στον νέο PvPvE heist τίτλο, όταν αυτός κυκλοφορήσει το 2021.

Ως

μέρος μιας ομάδας από Outlaws, οι παίκτες θα έχουν επιφορτιστεί να κλέψουν θησαυρούς από μια καταπιεστική κυβέρνηση σε έναν «σκοτεινό και βίαιο» μεσαιωνικό κόσμο. Στην προσπάθεια τους, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε άκρως τολμηρές ληστείες, συλλέγοντας πλούτη και συλλεκτικά αντικείμενα, θα αποκαλύψουν σκοτεινά μυστικά και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τους μυθικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους The Ranger, The Hunter, The Brawler και The Mystic στα παρακάτω trailer, με περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τον τίτλο να έρχονται κατά την διάρκεια των φετινών The Game Awards βραειων την επόμενη εβδομάδα.

Το Hood: Outlaws & Legends αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2021.

The RangerThe HunterThe BrawlerThe Mystic

The post Υλικό από το Hood: Outlaws & Legend appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα