Έρχονται Seasons για το Sea of Thieves

Έπειτα από τη δημοσίευση ενός video με συζητήσεις της ομάδας, οι Rare και Microsoft ανακοίνωσαν πως ο τρόπος με τον οποίο το Sea of Thieves υποδέχεται νέο περιεχόμενο, πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, τη θέση των μηνιαίων updates που υφίστανται μέχρι και σήμερα, τα οποία λειτουργούν ως “φορείς ανανέωσης” του παιχνιδιού με την προσθήκη

νέου περιεχομένου, έρχονται να διαδεχτούν οι Seasons. Η διάρκεια της κάθε Season υπολογίζεται στους τρεις μήνες, και θα φέρνει μαζί της νέο περιεχόμενο, game modes, καθώς και live events με ποικιλία διαφόρων ανταμοιβών. Ο χαρακτήρας του παίκτη θα αναβαθμίζεται μέσω ενός νέου μοντέλου με 100 επίπεδα αναβάθμισης, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να “ξεκλειδώσει” νέες, αποκλειστικές ανταμοιβές τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για το πλοίο του.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην Arena, φανερώνοντας την υπερηφάνεια τους για όσα κατάφερε να επιτύχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι, αλλά σημειώνοντας, επίσης, ότι αυτό δεν πρόκειται να αναπτυχθεί περαιτέρω, καθώς η ομάδα ανάπτυξης επιθυμεί να επικεντρωθεί στο κομμάτι της περιπέτειας. Επιπροσθέτως, έγινε γνωστός και ο αριθμός των χρηστών που δοκίμασαν το Sea of Thieves μέσα στην τρέχουσα χρονιά, με αυτόν να υπερβαίνει τα 11 εκατομμύρια παίκτες, οι οποίοι “μοιράζονται” κατά το ήμισυ σε κονσόλες Xbox και PC.

Το Sea of Thieves είναι διαθέσιμο σε Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Η άφιξη της πρώτης Season για το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ακολουθεί το σχετικό video από την ομάδα ανάπτυξης.

The post Έρχονται Seasons για το Sea of Thieves appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα