Αποχώρηση του Creative Director από το Bend Studio της Sony

Μέσω σχετικών δημοσιεύσεων από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter, έγινε γνωστή η αποχώρηση των Jeff Ross και John Garvin από το Bend Studio της Sony.

Τόσο ο Jeff όσο και ο John κατείχε υψηλή θέση εργασίας στο αμερικανικό στούντιο της Sony, καθώς

ο πρώτος είχε το ρόλο του Creative Director για το νεότερο παιχνίδι του εν λόγω στούντιο, το Days Gone, ενώ ο δεύτερος αποτελούσε ένα εκ των μελών της ομάδας “Creative Leed” στην ανάπτυξη του ίδιου παιχνιδιού. Στην ανάρτησή του, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Jeff αναφέρει πως η τρέχουσα εβδομάδα είναι και η τελευταία για την παραμονή του στο Bend Studio, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για την ποιότητα της δουλειάς του στο συγκεκριμένο στούντιο, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση νέων προκλήσεων για το μέλλον.

This week is my last at @PlayStation and @BendStudio. I'm incredibly proud of all the games I got to make, but also looking forward to new challenges ahead. I'll post about my plans later, but I'll be moving to Chicago once COVID calms down. #JeffsGone #DaysGone

— Jeff Ross #DaysGone #PlayStation5 #Sony (@JakeRocket) December 1, 2020

Σε αντίστοιχη δημοσίευση προέβη και ο John, αναφέροντας πως η αποχώρησή του από το στούντιο έγινε “σιωπηλά” πριν από ένα χρόνο περίπου, καθώς επιδιώκει σε ένα διάλειμμα από τη βιομηχανία με σκοπό την επικέντρωσή του σε προσωπικά project, όπως τη ζωγραφική και τη συγγραφή/ δημοσίευση. Ο ίδιος, που εντάχθηκε στο αμερικανικό στούντιο το 1997, είχε τον ρόλο του συγγραφέα για κάθε τίτλο μεταξύ των Syphon Filter (1999) και Days Gone (2019), με τα Resistance: Retribution και Uncharted Golden Abyss να αποτελούν τα αγαπημένα του projects.

Hi all, a quick announcement: I haven’t spoken about this before for various reasons, but I’m no longer with Bend Studio and haven’t been for over a year. Since Days Gone shipped, I’ve been focusing on personal projects: painting, writing, publishing … (1

John Garvin (@John_Garvin) December 1, 2020

The post Αποχώρηση του Creative Director από το Bend Studio της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα