Ίδρυση νέου gaming στούντιο από τον δημιουργό του Just Cause

Έπειτα από μία περίοδο απουσίας ενός έτους από τη βιομηχανία, ο Christofer Sundberg, ιδρυτής της Avalanche Studios και δημιουργός της σειράς Just Cause, έκανε γνωστή την επιστροφή του στο χώρο με την ίδρυση ενός νέου στούντιο ανάπτυξης, που ακούει στο όνομα “Liquid Swords”.

Το Liquid Swords θα έχει την έδρα του στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου θα παρέχεται “η διαχείριση και

η τεχνολογική βάση για την εξέλιξη πολλαπλών στούντιο σε όλο τον κόσμο, με βάση μία ημι-κατανεμημένη, αναπτυξιακή προσέγγιση“. Θα αποτελείται, δηλαδή, από μία πληθώρα διαφορετικών στούντιο ανά τον κόσμο, που ως ομάδα, θα έχει την παρουσία της σε πολλαπλές τοποθεσίες του πλανήτη. Ωστόσο, οι τοποθεσίες αυτές των συνεργατικών στούντιο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του 2021.

Hey! I just announced my new game development studio LIQUID SWORDS. #LiquidSwords ⁦@StudiosSwords⁩ pic.twitter.com/6i4dD6zzci

— Christofer Sundberg (@CHSundberg) December 2, 2020

Στόχος του Christofer Sundberg με το νεοϋδριθέν στούντιο αποτελεί η δημιουργία “ανοιχτού κόσμου δράσεων, εκρήξεων, κοινές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού για κονσόλες νέας γενιάς, πλατφόρμες streaming και PC“. Σύμφωνα με τον ίδιο, αφού έκανε ένα διάλειμμα από τη βιομηχανία, πήρε τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί τα επόμενά του βήματα. Όπως αναφέρει: “Αυτό που παραμένει πανομοιότυπο με τον τρόπο που «χτίζω» και διαχειρίζομαι την Avalanche Studios τα τελευταία 17 χρόνια είναι μια προσέγγιση, επικεντρωμένη στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Τα παιχνίδια που δημιουργούμε στο Liquid Swords είναι επικεντρωμένα σε υψηλή δράση και γιγαντιαίες προοπτικές. Αφού ζήσαμε το Just Cause, από την ημέρα που ξεκίνησα την Avalanche Studios, είμαι ενθουσιασμένος για να επιστρέψω και να δημιουργήσω θεαματικές εμπειρίες, που οι παίκτες θα εξερευνήσουν, θα μοιραστούν και θα απολαύσουν. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να αναδιαμορφώσουμε τον κόσμο της αφήγησης.”

Τέλος, ισχυρίζεται ότι πρόκειται να επαναφέρουν την ανάπτυξη παιχνιδιών στο σημείο που πρέπει να είναι, δηλαδή να την καταστήσουν “έντονα δημιουργική και διασκεδαστική, ενώ παράλληλα θα την εξελίσσουν με έμφαση στην οικοδόμηση καινοτόμων εμπειριών δράσης“. “Το Liquid Swords αποτελεί μία επιχείρηση, όχι μία παιδική χαρά για ιδέες δίχως στόχους“, συμπληρώνει ο Sundberg. “Τα ξίφη μας είναι ακονισμένα, η αποστολή μας έχει οριστεί και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον“.

The post Ίδρυση νέου gaming στούντιο από τον δημιουργό του Just Cause appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα