Trailer για το Crisis Core- Final Fantasy VII- Reunion

Η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion, το επερχόμενο remaster του spin-off τίτλου Final Fantasy VII που είχε κυκλοφορήσει για το PSP το 2007. Ο τίτλος να θυμίσουμε ότι δειξαγόταν επτά χρόνια πριν από τα γεγονότα του κύριου παιχνιδιού. Βλέποντας το νέο trailer, αποκαλύπτονται

τρόποι με τους οποίους η εκσυγχρονισμένη έκδοση είναι “κάτι περισσότερο από ένα remaster”.

“Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα remaster, ένα παιχνίδι που διασχίζει γενιές και πλατφόρμες”, δήλωσε ο Executive Producer, Yoshinori Kitase. “Είμαστε πολύ περήφανοι για όλες τις εκπληκτικές βελτιώσεις που μπόρεσε να συμπεριλάβει η ομάδα προγραμματιστών στο Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion”.

Αφηγούμενο την ιστορία του νεαρού Soldier της Shinra, Zack Fair, το Crisis Core βλέπει τον πρωταγωνιστή να αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά πίσω από τα άθλια πειράματα που διεξάγονται από την εταιρεία Shinra, δημιουργώντας τέρατα που ξεχύνονται στον κόσμο. Στις τρέχουσες κονσόλες η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει μια πλήρη HD αναθεώρηση του οπτικού τομέα, ένα νέο soundtrack και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης. Οι εκδόσεις των Xbox Series X/S και PlayStation 5 του τίτλου προσφέρουν επίσης ανάλυση 4K.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer για το Crisis Core- Final Fantasy VII- Reunion.

Το Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 13 Δεκεμβρίου.

The post Trailer για το Crisis Core- Final Fantasy VII- Reunion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα