Marvel’s Midnight Suns – Όλα όσα γνωρίζουμε

Ανάμεσα στους πολλούς νέους τίτλους που βασίζονται στο Comic Universe της Marvel, το Marvel’s Midnight Suns της Firaxis Games είναι, χωρίς αμφιβολία, αυτό που έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη έκπληξη. Αντί να “παίξουν με ασφάλεια” και να δώσουν στο κοινό μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σούπερ-ήρωες σε γνώριμα περιβάλλοντα, οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά XCOM (η Firaxis),

αποφάσισε να εκμεταλλευτεί μια παλιά σειρά comic από τη δεκαετία του ’90 για να δημιουργήσει μια εμπειρία που θα είναι ιδιαίτερη.

Ημερομηνία κυκλοφορίας, Πλατφόρμες, Εκδόσεις, Season Pass

Το Marvel’s Midnight Suns θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2022 για PC (μέσω Steam και Epic Games Store), PlayStation 5 και Xbox Series X/S, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων/ αναβολών Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022, αλλά δέχτηκε αναβολή για το δεύτερο εξάμηνο του 2022 και στη συνέχεια για τις 7 Οκτωβρίου, για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να βελτιώσουν την εμπειρία, να προσθέσουν περισσότερη ιστορία και cinematics, και να κάνουν τον tactical τίτλο τους όσο το δυνατόν καλύτερο. Αυτή, δυστυχώς, ήταν μόνο η πρώτη καθυστέρηση, καθώς η κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns αναβλήθηκε, ξανά για τις 2 Δεκεμβρίου 2022.

Marvel’s Midnight Suns

Εκτός από την Standard Edition του Marvel’s Midnight Suns, εναντι €59,99, η οποία περιλαμβάνει μόνο ένα αντίγραφο του τίτλου, η Firaxis Games και η 2K θα κυκλοφορήσουν κάποιες ειδικές εκδόσεις.

Η πρώτη, η Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition, μια αποκλειστική έκδοση για PlayStation 5 και Xbox Series X/S που κοστίζει €69,99, περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του τίτλου και το Enhanced Premium Pack, το οποίο περιέχει πέντε premium skinsCaptain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix 5), Nico Minoru (Sister Grimm) και Wolverine (X-Force).

Έπειτα, θα έχουμε την Marvel’s Midnight Suns Digital+ Edition, η οποία θα είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή έκδοση για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S, στην τιμή των €79,99, και θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του τίτλου και το πακέτο Digital+ Premium με 11 premium skinsCaptain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix). 5), Nico Minoru (Sister Grimm), Wolverine (X-Force), Blade (Demon Hunter), Captain America (Captain of the Guard), Iron Man (Iron Knight), Nico Minoru (Shadow Witch), Ghost Rider (Spirit) of Vengeance), Magik (New Mutant).

Τέλος, θα έχουμε την Marvel’s Midnight Suns Legendary Edition, η έκδοση που θα περιλαμβάνει το περισσότερο πρόσθετο περιεχόμενο. Θα κοστίζει 99,99€, και θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, το Season Pass, το οποίο θα παρέχει πρόσβαση σε τέσσερα πακέτα DLC που επικεντρώνονται στους Deadpool, Venom, Morbius και Storm και το Legendary Premium Pack, με 23 premium skinCaptain America (Future Soldier), Captain America (Captain of the Guard), Captain Marvel (Mar-Vell), Captain Marvel (Medieval Marvel), Magik (Phoenix 5), Magik (New Mutant), Nico Minoru (Sister Grimm), Nico Minoru (Shadow Witch), Wolverine (X-Force), Wolverine (Cowboy Logan), Blade (Demon Hunter), Blade (Blade 1602), Iron Man (Iron Knight), Iron Man (Bleeding Edge), Ghost Rider (Spirit of Vengeance), Ghost Rider (Death Knight), Doctor Strange (Strange Future Supreme), Scarlet Witch (Boss Witch), Scarlet Witch (Fallen Scarlet Witch), Spider-Man (Symbiote), Spider- Man (Demon) και δύο επιπλέον skins για έναν μη ανακοινωμένο ήρωα.

Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία οποιασδήποτε από τις παραπάνω εκδόσεις, θα λάβουν bonus ένα Doctor Strange Defenders skin.

Settings, Μηχανισμοί και άλλα

Το Marvel’s Midnight Suns θα παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και ασυνήθιστη ιστορία βασισμένη στη σειρά comic Midnight Sons, η οποία κυκλοφόρησε από τα τέλη του 1993 έως τα τέλη του 1994. Όπως στην αρχική σειρά, εμβληματικοί υπερήρωες όπως ο Iron Man, ο Spider-Man, ο Wolverine και ο Captain America πρέπει να αποτρέψουν την καταστροφή της Γης από τη Lilith, την πανίσχυρη Mother of Demons που έχει κληθεί από τον Doctor Faustus.

Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησ΄ής τους με τον τίτλο, οι παίκτες δεν θα έχουν τον άμεσο έλεγχο κανενός από τους καθιερωμένους διαθέσιμους υπερήρωες, καθώς θα πάρουν τον ρόλο του Hunter, ενός νέου υπερήρωα που δημιουργήθηκε για τον τίτλο. Μαζί του στη μάχη του ενάντια στο Κακό, μαζί με τους προαναφερθέντες Iron Man, Spider-Man, Wolverine και Captain America, θα εχουμε τους Blade, Captain Marvel, Deadpool, Doctor Strange, Ghost Rider, Magik, Morbius, Nico Minoru Scarlet Witch, Sistem Grimm, Storm και Venom.

Το Marvel’s Midnight Suns είναι ένα tactical παιχνίδι ρόλων που δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό από τη σειρά XCOM για την οποία είναι γνωστό το studio της Firaxis. Ωστόσο, ίσως είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό Marvel reskin της τελευταίας καταχώρησης της σειράς X-COM, καθώς θα διαθέτει μηχανισμούς δημιουργίας deck που επιτρέπουν στους παίκτες να εξαπολύουν ειδικές επιθέσεις με κάθε playable ήρωα, να κάνουν buff τα στατιστικά τους και πολλά άλλα, προσθέτοντας ένα νέο, βαθύτερο επίπεδο.

Οι παραπάνω μηχανισμοί δημιουργίας deck δεν θα είναι το μόνο χαρακτηριστικό που θα διαφοροποιήσει το Marvel’s Midnight Suns από το franchise X-COM, καθώς η κίνηση των μονάδων, για παράδειγμα, δεν θα είναι κλειδωμένη σε ένα grid και δεν θα χάνουν τις επιθέσεις τους, δύο χαρακτηριστικά που “εξορθολογούν” λίγο την εμπειρία χωρίς να απογοητεύουν υπερβολικά για τους “σκληροπυρηνικούς tactical fans”.

Οι role playing μηχανισμοί θα παίζουν επίσης αρκετά μεγάλο ρόλο στο Marvel’s Midnight Suns. Όταν δεν βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Lilith και τους ακολούθους της, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν την κύρια βάση, το Abbey, και να αλληλεπιδρούν με τους υπόλοιπους υπερήρωες του τίτλου. Ανάλογα με τις επιλογές στους διαλόγους, οι παίκτες μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη σχέση του Hunter με όλους τους ήρωες, κάτι που θα τους επιτρέψει να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και το περιβάλλον, αλλά και για τον επικό πόλεμο ενάντια στο Κακό. Τέλος, το Marvel’s Midnight Suns θα έχει ένα αρκετά μεγάλο campaign που θα απαιτήσει από τους παίκτες 40 έως 60 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης PC

Όντας ένας tactical role-playing τίτλος, οι απαιτήσεις συστήματος του Marvel’s Midnight Suns δεν θα είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικές, καθώς ακόμη και οι προτεινόμενες δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 10 64-bitProcessor: AMD Ryzen 3-2200G / Intel Core i5-4430Memory: 8 GB RAMGraphics: AMD RX 470 / GeForce GTX 960 – 4GBDirectX: Version 12Storage: 60 GB available space

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating systemOS: Windows 10 64-bitProcessor: AMD Ryzen 5-2600X / Intel Core i7-6700Memory: 16 GB RAMGraphics: AMD RX 5700 / GeForce GTX 1070DirectX: Version 12Storage: 60 GB available spaceTrailers

The post Marvel’s Midnight Suns – Όλα όσα γνωρίζουμε appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα