To God of War Ragnarok σπάει ρεκόρ – UK Retail Charts 12 Νοεμβρίου 2022

Το God of War Ragnarok βρέθηκε απευθείας στο No. 1 των retail πωλήσεων την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο νέος αποκλειστικός τίτλος της Sony κίνησε περισσότερα αντίτυπα από τα Elden Ring, Call of Duty: Modern Warfare II και Pokémon Legends: Arceus,

με το FIFA 23 να διατηρεί την πρώτη θέση σε πωλήσεις πρώτης εβδομάδας για το 2022. To 18% των πωλήσεων του τίτλου καταγράφηκαν στο PlayStation 4 και το 82% στο PlayStation 5, με το σύνολο να είναι αυξημένο κατά 51% συγκριτικά με το God of War το 2018. 

Επιπλέον, το God of War Ragnarok, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, ξεπέρασε με άνεση τις πωλήσεις που έκαναν την πρώτη εβδομάδα οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς. O τίτλος έδωσε ώθηση στο PlayStation 5, το 60% των συνολικών πωλήσεων του ήταν το bundle PlayStation 5 – God of War Ragnarok, με την κονσόλα της Sony να παρουσιάζει την καλύτερη εβδομάδα πωλήσεων για φέτος.

Η πρώτη πεντάδα καλύφθηκε από τα Call of Duty: Modern Warfare II στο No. 2, FIFA 23 στο No. 3, Sonic Frontiers στο No. 4 και Mario Kart 8 Deluxe στο No. 5. Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώθηκαν από το Nintendo Switch Sports στο Νο. 6, το Horizon Forbidden West στο Νο. 7, με αύξηση πωλήσεων 141%, το Splatoon 3 στο Νο. 8, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 9 και το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία ήταν οι εξής:

God of War RagnarokCall of Duty: Modern Warfare IIFIFA 23Sonic FrontiersMario Kart 8 DeluxeNintendo Switch SportsHorizon Forbidden WestSplatoon 3Animal Crossing: New HorizonsMinecraft

The post To God of War Ragnarok σπάει ρεκόρ – UK Retail Charts 12 Νοεμβρίου 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα