Πλούσιος διαγωνισμός για το God of War Ragnarok

Το PlayStation Greece, υλοποιεί έναν μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια συλλεκτικά δώρα στα πλαίσια της κυκλοφορίας του God of War Ragnarok.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, απαντώντας σε μια απλή ερώτηση για το παιχνίδι, είτε μέσω Facebook στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/PlayStationGreece/videos/1094892801223065

Είτε

μέσω Instagram στο διαγωνισμό που “τρέχει” μέσω του προφίλ του PlayStation Greece

https://www.instagram.com/playstationgr/

Ο διαγωνισμός προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα, μεταξύ άλλων μοναδικά σετ με συλλεκτικά αντικείμενα του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερεις νικητές θα κερδίσουν από ένα Full Pack και άλλοι δεκαέξι νικητές σετ με συλλεκτικά αντικείμενα του τίτλου.

Αναλυτικότερα η δημοσίευση του διαγωνισμού αναφέρει:

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις τη δική σου μοίρα;
Μπες τώρα στον μεγάλο διαγωνισμό του PlayStation και μπορεί να είσαι ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μοναδικό σετ με συλλεκτικά αντικείμενα God of War Ragnarok!
Απάντησε σωστά στην ερώτηση: Ποια προφητεία προσπαθεί να κατανοήσει ο Ατρέας;
Α) Του Loki
B) Του Leviathan
Γ) Του Asgard
Κάνε mention 2 φίλους σου.
Θα πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου. Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Νοεμβρίου, και θα αναδείξει 10 νικητές στο Facebook και 10 νικητές στο Instagram. Πάρε μέρος και στον αντίστοιχο διαγωνισμό στο @playstationgr (https://www.instagram.com/playstationgr/) στο Instagram, αν θέλεις να διπλασιάσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις!

Όλες οι συμμετοχές για να είναι έγκυρες πρέπει να γίνουν στα παραπάνω social media του PlayStation Greece (είτε Facebook είτε Instagram).

The post Πλούσιος διαγωνισμός για το God of War Ragnarok appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα