Αρχές του 2023 η μεταφορά του Risen στα Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το κλασικό RPG του 2009, Risen, πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του σε Xbox One, PlayStation 4 και Switch στις αρχές του επόμενου έτους, προσφέροντας τον τίτλο να τρέχει “ομαλά” και “στην πλήρη ποιότητα” στις νέες πλατφόρμες

διάθεσής του.

Ανεπτυγμένο από τη δημιουργό των Gothic, Piranha Bytes, το Risen κυκλοφόρησε για Xbox 360 και PC, μεταφέροντας τους παίκτες στο μυστηριώδες ηφαιστειακό νησί Faranga, όπου παράξενες δονήσεις έχουν φέρει τους κατοίκους στα όρια, καθώς τερατώδη πλάσματα τρομοκρατούν την περιοχή.

Ως ηρωικός πρωταγωνιστής του Risen, ο παίκτης θα μπορεί να εκπαιδευτεί ως sword master, να γίνει έμπειρος στο να χειρίζεται ένα ραβδί ή να γίνει ισχυρός μάγος, καθώς χαράζει το μονοπάτι του στον σκοτεινό και σκληρό κόσμο του τίτλου, και να βοηθήσει στο να αποφασιστεί η μοίρα του.

Η νέα έκδοση του Risen θα διαθέτει ανανεωμένο user interface, καθόλου loading screens και γραφικά HD, όταν κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 24 Ιανουαρίου 2023. Να σημειώσουμε ότι η αρχική έκδοση του Risen για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα λάβει ένα controller support update.

The post Αρχές του 2023 η μεταφορά του Risen στα Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα