Ανακοινώθηκε το GreedFall 2

Πριν από λίγες ώρες οι Nacon και Spiders, publisher και developer αντίστοιχα, ανακοίνωσαν το GreedFall 2: The Dying World, μια συνέχεια του action RPG Greedfall που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια. Οι δυο εταιρείες στοχεύουν να κυκλοφορήσουν τον τίτλο μέσα στο 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κονσόλες.

Η Jehanne Rousseau, Ιδρύτρια και Διευθύντρια του studio

ανάπτυξης της Spiders, δηλώνει από πλευράς της:

“Ενώ εργαζόμασταν στο Steelrising, η αγάπη μας για το σύμπαν του GreedFall δεν έσβησε ποτέ και γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σε αυτό. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, οι παίκτες θα εξερευνήσουν τη γηραιά ήπειρο με τα μεγαλύτερα και πιο διαφορετικά περιβάλλοντά της. Θα γνωρίσουν νέους συντρόφους και νέες φατρίες και ελπίζω να έχουν αξέχαστες περιπέτειες”.

Από πλευράς Nacon, o Alain Falc, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε:

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το GreedFall 2 σε όλους, το νέο παιχνίδι από την Spiders. Πολλοί fans σε όλο τον κόσμο ζητούσαν αυτό το sequel, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκδόσουμε αυτό το νέο παιχνίδι που σίγουρα θα λατρέψουν αυτοί οι fans. Ελπίζουμε επίσης ότι θα αρέσει σε νέους παίκτες και σε όλους τους λάτρεις των παιχνιδιών ρόλων, των εξαιρετικών ιστοριών, της δράσης και της φαντασίας”.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το GreedFall 2 θα αποτελεί ένα prequel που θα διαδραματίζεται τρία χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου GreedFall, όπου οι παίκτες θα λάβουν τον ρόλο ενός ντόπιου του Teer Fradee που ξεριζώθηκε από το νησί και μεταφέρθηκε με τη βία στην ήπειρο της Gacane, όταν ο παλιός κόσμος καταστρέφεται από πολέμους και την μάστιγα του Malichor. Ο χαρακτήρας μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει διπλωματία, πονηριά ή μάχη, καθώς και βοήθεια από συμμάχους, για να τερματίσει τις αυταπάτες ενός ανθρώπου για κατάκτηση και για να ανακτήσει την ελευθερία.

Πέρα από τα παραπάνω δεν δόθηκαν επιπλέον στοιχεία για τους μηχανισμούς του τίτλου, εκτός από ότι το GreedFall 2 θα εξακολουθεί να είναι ένα RPG με έμφαση στην ιστορία και στις επιλογές των παικτών.

The post Ανακοινώθηκε το GreedFall 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα