Multiplayer trailer για το Battlefield V

Και battle royale mode για το παιχνίδι.

Με την έναρξη των φετινών ανακοινώσεων στα πλαίσια της Ε3, η ΕΑ έδωσε μερικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο νέο μέλος της first person shooter σειράς της DICE, το Battlefront V.

Tο παιχνίδι είχε επίσημα ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, ενώ τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Στη σημερινή παρουσίαση, η ΕΑ αρκέστηκε στο να προσφέρει ένα νέο trailer από το παιχνίδι, ενώ επίσης έκανε αναφορά στους μηχανισμούς και στα εξελιγμένα physics του τίτλου, ενώ επιβεβαίωσε

για ακόμα μια φορά πως το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει κάποιο premium pass ή lootboxes. Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση ενός ολοκαίνουριου battle toyale mode, το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί στο event του περασμένου μήνα. Για την ώρα δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το πως αναμένεται να λειτουργεί το mode, αν και θα μάθουμε περισσότερα όσο προχωρούμε προς την κυκλοφορία του τίτλου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον ακόλουθο player. Θυμίζουμε πως το Battlefield V αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 19 Οκτωβρίου. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αναμένονται να δοθούν στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της Microsoft.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα