Ε3 2018 - Συνέντευξη Τύπου Electronic Arts

Battlefield V, FIFA και Anthem.

To "χορό" της έκθεσης Ε3 2018 ανοίγει η Electronic Arts, που πρακτικά απουσιάζει από την έκθεση, αφού διοργανώνει δική της εκδήλωση, αρκετά μακριά από το εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles, κατά τις ημέρες της Ε3. Στη συνέντευξη Τύπου που θα μεταδόσει η εταιρεία το Σαββάτο 9 Ιουνίου

στις 21:00 (ώρα Ελλάδος), περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το Battlefield V, τα παιχνίδια της κατηγορίας EA Sports και, φυσικά, για το Anthem της Bioware.

Περίληψη όσων παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα και ακριβώς στην ώρα της, η Electronic Arts ξεκίνησε τη φετινή Ε3 με μια συνέντευξη Τύπου που πήγε... ακριβώς όπως περιμέναμε να πάει. Με “influencers” και e-champions στη σκηνή, με κάποιες καλές και κάποιες... όχι και τόσο καλές στιγμές, η EA παρουσίασε το εύρος των παιχνιδιών που ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα, αλλά και τις ορέξεις της για την πίτα που λέγεται “Cloud gaming”.

Η αρχή στην παρουσίαση έγινε με το Battlefield 5, για το οποίο μάθαμε ότι, εκτός όλων των άλλων modes, θα προσφέρει και battle royale χάρτες, μια απόφαση που από τη μια δείχνει το πόσο κυνηγάει αυτή η βιομηχανία την ουρά της και τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις και την επιτυχία, αλλά από την άλλη το BR είναι ένα mode που δείχνει ότι θα ταιριάζει καλά στη δομή, το gameplay και το εύρος των χαρτών του Battlefield.

H συνέντευξη Τύπου συνεχίστηκε με EA Sports, δηλαδή FIFA 19 -που θα περιέχει Champions League- και FIFA 18, που διατίθεται δωρεάν ως trial ελέω παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, o Vince Zambella, το μεγάλο όνομα πίσω από τη Respawn Entertainment (Titanfall) επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του εργάζεται στο Star Wars: Jedi Fallen Order, ενώ λίγο μετά ο CEO της EA ανακοίνωσε τη συνδρομητική υπηρεσία Origin Accesss Premier, κάνοντας, όμως, ταυτόχρονα μια αναφορά στην cloud gaming υπηρεσία που ετοιμάζει η εταιρεία του για το μέλλον. Περισσότερα για αυτό θα έχουμε στην πορεία της έκθεσης Ε3.

Η βραδιά συνεχίστηκε με δύο ευχάριστες εκπλήξεις από την κατηγορία “EA Originals”, αφού παρουσιάστηκε το Unravel 2, που μάλιστα είναι έτοιμο και ήδη διαθέσιμο, ενώ λίγο μετά παρουσιάστηκε το ιδιαίτερο και όμορφο Sea of Solitude, που αναπτύσσεται από το βερολινέζικο στούντιο Jo-Mei.

Την κάτω βόλτα η παρουσίαση της EA πήρε με τις ανακοινώσεις του επιπρόσθετου υλικού που ανακοινώθηκε για το Star Wars Battlefront II και ακόμα περισσότερο με την ανακοίνωση του Command & Conquer Rivals, ενός τίτλου για κινητά τηλέφωνα, για το οποίο είχαμε και ένα demo στη σκηνή, με μια μάχη μεταξύ δύο διάσημων (;) παικτών.

Ευτυχώς, η συνέντευξη Τύπου της EA για την Ε3 2018 τελείωσε θετικά, αφού στη σκηνή ανέβηκε η ηγετική ομάδα ανάπτυξης του Anthem, με τον “τεράστιο” Casey Hudson στο τιμόνι, για μια πρώτη εκ βαθέων παρουσίαση του νέου τίτλου από την Bioware. Εκ πρώτης όψεως, το Anthem θυμίζει το Destiny σαν δομή, ο Hudson, ωστόσο, τόνισε ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί 100% ως single player εμπειρία, αλλά μέσα σε έναν μεγάλο, ενιαίο, “shared” κόσμο, όπου μπορούμε ανά πάσα στιγμή να παίξουμε co-op με τρεις ακόμα φίλους μας. Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου του 2019.

Περισσότερα για τα παιχνίδια της EA που παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη Τύπου θα βρείτε στον τομέα των νέων μας, ενώ σύντομα, αφού δοκιμάσουμε κάποια από αυτά, θα σας μεταφέρουμε και τις δικές μας πρώτες εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα