To Forsaken DLC του Destiny 2 φέρνει σημαντικές αλλαγές

Εισακούστηκαν οι προσευχές των guardians;

Πριν από λίγα εικοστετράωρα και μέσω ενός livestream, η Bungie, ομάδα ανάπτυξης του Destiny 2, αποκάλυψε ένα σημαντικό μέρος του επερχόμενου, μεγάλου expansion για το Destiny 2. Το expansion ακούει στο όνομα Forsaken και, όπως φημολογούταν εδώ και καιρό, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους έναντι 40 ευρώ. Θυμίζουμε ότι το εν λόγω πακέτο επέκτασης δεν περιλαμβάνεται στο season pass και θα

πρέπει οι παίκτες να το αγοράσουν ξεχωριστά εάν θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στον κόσμο του Destiny. Επιπλέον, προκείμενου οι παίκτες να μπορέσουν να παίξουν το Forsaken expansion θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους και τα δύο προηγούμενα πακέτα επέκτασης (Curse of Osiris, Warmind). Τέλος, όσον αφορά το επί πληρωμή περιεχόμενο, ανακοινώθηκε και το "Destiny 2 Annual Season Pass", το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες τρία μεγάλα updates έναντι 30 ευρώ, τα οποία θα περιλαμβάνουν νέα exotics, νέα raid lairs, νέο story και άλλα. Το πρώτο κομμάτι του Annual Season Pass ονομάζεται "Black Armory" και αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2018, το δεύτερο, το "Joker's Wild" update, αναμένται την άνοιξη του 2019 και τέλος το "Penumbra" το καλοκαίρι του 2019.

Περνώντας στο περιεχόμενο του Forsaken, η Bungie αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νέου μεγάλου Raid, το οποίο θα διαθέτει τα περισσότερα boss fights και encounters που έχουν τοποθετήσει ποτέ σε Raid ενώ θα διαδραματιζεται στη Dreaming City, τη μια από τις δύο νέες περιοχές που θα προστεθούν στο παιχνίδι. H δεύτερη περιοχή είναι το Reef, που έχουν συναντήσει οι guardians στο Destiny 1 πριν από μερικά χρόνια, μόνο που τώρα επιστρέφει ως κανονικός προορισμός και όχι ως Social Space. Στο νέο Reef οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να εξερευνήσουν την περιοχή και να πολεμήσουν με εχθρούς, αλλά να πάρουν μέρος και σε ένα νέο Mode με την ονομασία Gambit. Το Gambit είναι μια μίξη PVE και PVP, στο οποίο δύο ομάδες αποτελούμενες από τέσσερις παίκτες η κάθε μια, θα έρθουν αντιμέτωπες με waves εχθρών αλλά και παίκτες από την αντίπαλη ομάδα, οι οποίοι ανά διαστήματα θα εισβάλουν στην αρένα με σκοπό να εξολοθρεύσουν την αντίπαλη ομάδα. Περισσότερα για το εν λόγω mode αναμένεται να μάθουμε κατά τη διάρκεια της Ε3 όπου θα είναι διαθέσιμο προς το κοινό.

Ακόμα, το Forsaken θα εμπλουτίσει το Destiny 2 με ένα νέο είδος εχθρών ονόματι Scorn, τους οποίους ο παίκτης καλείται να αιχμαλωτίσει ξανά μετά την απόδρασή τους από τη φυλακή που κρατούνταν από τον Cayde-6. Εξίσου μεγάλη προσθήκη αποτελεί και το νέο class όπλων που θα προστεθεί στο παιχνίδι και πρόκειται για το "bow and arrow", μια κλάση που περιλαμβάνει όπλα ακριβείας με μεγάλο damage -όπως το περιγράφει η Bungie. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την προσθήκη νέου "tree" στα ήδη υπάρχοντα supers όλων των χαρακτήρων. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι πλέον όλα τα super abilities αποκτούν μια ακόμα ικανότητα -ολοκαίνουρια για το παιχνίδι αλλά και το franchise.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το livestream της αποκάλυψης του Forsaken. Περισσότερα για το μεγαλο expansion του Destiny 2 αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της Ε3 όπου και θα δούμε νέο gameplay trailer, θα μάθουμε περισσότερα για το Gambit mode αλλά και τα νέα exotic όπλα που θα προστεθούν στο παιχνίδι. O απεσταλμένος του GameOver, Γιώργος Καλλίφας είναι ήδη στο δρόμο για τη μεγάλη γιορτή του gaming που διεξάγεται στο Los Angeles από όπου και θα μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες τόσο για το Destiny όσο και για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μείνετε συντονισμένοι.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα