Θήκη του Galaxy Note 9 δείχνει νέα θέση του αισθητήρα αποτυπωμάτων και μυστηριώδες κουμπί

20:19 9/6/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Οι πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Note 9 εμφανίζονται συχνότερα και μετά τα render που δείχνουν ολόκληρο το Note 9 αλλά και το γυαλί της οθόνης του, έχουμε μια θήκη που δείχνει τη νέα θέση του αισθητήρα αποτυπωμάτων αλλά και ένα νέο μυστηριώδες κουμπί.

Η τελευταία “διαρροή” για το επόμενο Galaxy Note

έρχεται από κατασκευαστή θηκών και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και εκτός του ότι ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την κύρια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, φαίνεται πως έχει αλλάξει και η διάταξή του μιας και είναι τοποθετημένος οριζόντια αντί για κάθετα.

Δεν είναι γνωστό το γιατί θα προβεί σε τέτοια αλλαγή η Samsung, κάνοντας τον αισθητήρα να μοιάζει με το παλιό home button το οποίο μεταφέρθηκε στην πλάτη της συσκευής και δείχνει να μην είναι βολικό στην τοποθέτηση του δακτύλου. Έχοντας ήδη μια όχι καλή εμπειρία από τη θέση του αισθητήρα στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, θα ήταν αρκετά παράδοξο να μην τον τοποθετήσει σε θέση και διάταξη βολική όπως έπραξε με τα Galaxy S9 και S9+.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στη θήκη του Note 9 είναι ένα κουμπί τοποθετημένο στην πλαϊνή κάτω δεξιά πλευρά όπως κρατάμε τη συσκευή, από τη στιγμή που το κουμπί της Bixby είναι τοποθετημένο στην πλαϊνή αριστερή μεριά. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κουμπί που ενεργοποιεί την κάμερα της συσκευής, η οποία πιστεύεται πως θα είναι αναβαθμισμένη και ενδεχομένως ένα από τα δυνατά “χαρτιά” της Samsung, έτσι ώστε να θέλει να “αφιερώσει” ένα κουμπί αποκλειστικά για αυτή τη χρήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα