Νέο trailer για το V-Rally 4

Ώρα να γνωρίσουμε τα V-Rally Cross και Buggy modes του τίτλου.

Η Bigben και η Kylotonn Racing –δημιουργός της σειράς WRC- έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούργιο trailer για το V-Rally 4, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται δύο από τα πέντε συνολικά είδη αγώνων του τίτλου, τα V-Rally Cross και Buggy mode.

To V-Rally Cross θα αποτελείται από αγώνες

με «έντονες» μάχες ενάντια σε επτά αντιπάλους σε χωμάτινες και ασφάλτινες επιφάνειες, ενώ το Buggy mode θα φέρει τους παίκτες πίσω από το τιμόνι των ελαφριών και ευκίνητων οχημάτων, προσφέροντας μια διαφορετική και «επικίνδυνη» οδηγική εμπειρία.

Θυμίζουμε ότι εκτός των δύο παραπάνω modes, το V-Rally 4 θα περιλαμβάνει το Rally mode, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Αφρική έως την Ιαπωνία, μέσα από μια σειρά από διαδρομές. Έπειτα, θα έχουμε το “Extreme-Khana” mode, το οποίο θα απαιτεί από τους παίκτες οδήγηση με ακρίβεια ανάμεσα από μια σειρά από εμπόδια. Τέλος, θα υπάρχει το Hillclimb mode, όπου θα βάζει τους παίκτες σε αγώνες αναβάσεων, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους μερικά από τα δυνατότερα rally cars που κατασκευαστήκαν ποτέ.

Το V-Rally 4 θα έχει ένα αρκετά «μεγάλο και βαθύ» Career mode, μια σειρά από online modes και split screen multiplayer και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα