Gameplay δείγμα από το Ad Infinitum

Το Ad Infinitum, ένας horror τίτλος που τοποθετειται χρονικά στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε αποκαλυφθεί εκ νέου πέρυσι – για πρώτη φορά είχαμε μάθει την ύπαρξή του το 2015- έλαβε νέο gameplay trailer, παράλληλα με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, που ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2023. Υποσχόμενο να θολώσει τα όρια μεταξύ του εφιάλτη και της πραγματικότητας, μέσω του Ad Infinitum οι παίκτες θα βιώσουν τη φρίκη του Μεγάλου Πολέμου σε αυτό που υπόσχεται να είναι ένα έντονο ταξίδι μέσα από τα χαρακώματα.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός Γερμανού στρατιώτη που

στοιχειώνεται από τις φρικαλεότητες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα συναντήσουμε τρομακτικά πλάσματα, θανατηφόρες παγίδες και κάποια “τρελά μυστήρια”, καθώς κινούμαστε ανάμεσα στα λασπωμένα πεδία μαχών. Τελικά, θα χρειαστεί να σώσουμε την ψυχή μας και να αποκαλύψουμε μια σειρά απαίσιων και ενοχλητικών αληθειών.

Παίρνοντας τα ηνία από την αρχική δημιουργό StrixLab, το νέο studio ανάπτυξης του τίτλου, το Hekate, στοχεύει να κυκλοφορήσει το Ad Infinitum για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 20 Απριλίου 2023.

The post Gameplay δείγμα από το Ad Infinitum appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα