Το roadmap του Hitman III για τον Ιούλιο

Η IO Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer και μία εικόνα που μας παρουσιάζει το τι θα δώσει το studio στους φίλους του Hitman III μέσα στο Ιούλιο.

Στην εικόνα βλέπουμε ότι θα έχουμε καινούργια αποστολή στην πόλη της Bangkok, η οποία θα είναι ανοιχτή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Καινούργιοι Elusive Targets θα μπουν στο παιχνίδι, επίσης για κάποιο χρονικό διάστημα μέσα στον μήνα. Κάποιοι από αυτούς θα δίνουν στους παίκτες ως έπαθλο ένα αποκλειστικό όπλο, το Neon Katana, το οποίο

θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε μόνο μέσω αυτών.

Το μεγαλύτερο όμως σημείο που θα πρέπει να σταθούμε είναι η προσθήκη ενός ολοκαίνουργιου χάρτη. Το όνομα του είναι “Ambrose Island” και -όπως μας έχει υποσχεθεί η IO Interactive- θα φέρει μαζί του και ένα μεγάλο κομμάτι ιστορίας για τον κόσμο του Agent 47, που θα καλύπτει κάποια άγνωστα γεγονότα από την ιστορία του World of Assassination storyline. 

Κάποιο από αυτό το περιεχόμενο θα είναι για όλους τους παίκτες και για κάποιο θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί τα Access Pass από το πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καινούργια τοποθεσία θα είναι ανοιχτή για όλους.

Πέραν αυτών, το studio έχει υποσχεθεί ότι μέσα στο δεύτερο μισό του 2022 θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο mode για τον τίτλο, που ακούει στο όνομα “Freelancer” και θα περιέχει roguelike στοιχεία. 

Το Hitman III κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC και Nintendo Switch -μέσω cloud.

The post Το roadmap του Hitman III για τον Ιούλιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα