GameOver Webcast #517

Στο GameOver Webcast #517, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 11/7 λίγο μετά τις 22:00, θα μιλήσουμε για την πρόσφατη επικαιρότητα (που είναι ακόμα νωπή…), θα σχολιάσουμε νέα και επερχόμενα παιχνίδια που δοκιμάσαμε, ενώ θα γίνει και η κλήρωση με δώρο τα τρία παιχνίδια του PS5. Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί ένας ακόμα πλούσιος διαγωνισμός για τους φίλους του GameOver.

Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

Οι

νικητές του διαγωνισμού για τα παιχνίδια του PS5, που προέκυψαν μετά από την κλήρωση που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, είναι οι:

Ghost of Tsushima – Thanos ChachalisUncharted – sarantis tsantalisRatchet & Clank – Αλέξανδρος Κατσούδας

Για να παραλάβουν τους κωδικούς τους, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπογράφοντα το κείμενο στέλνοντας email στο [email protected] για να ενημερωθούν σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο “μπλε” κανάλι μας (για Webcasts, Video Reviews και Vidcasts) και στο “κίτρινο” κανάλι μας (για live streams και live σχολιασμό εκδηλώσεων) ή/ και να πατήσετε το “καμπανάκι” alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

The post GameOver Webcast #517 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα