Ανακοινώθηκε το Gangs of Sherwood

Η Nacon αποκάλυψε το Gangs of Sherwood, έναν co-op action τίτλο, στον οποίο μπορούμε να παίξουμε ως Ρομπέν των Δασών και τους φίλους του, σε μια αποστολή να αρπάξουμε τα πλούτη από τους πλούσιους για να τα δώσουμε στους φτωχούς, όπως είναι η αποστολή των χαρακτήρων της κλασικής ιστορίας της αγγλικής παράδοσης.

Έχοντας τη δυνατότητα να πάρουμε τους ρόλους των Robin, Marian, Friar Tuck και Little John, θα μπορούμε να συνδυάσουμε τα μοναδικά και άκρως προσαρμόσιμα στυλ

παιχνιδιού του κάθε χαρακτήρα, καθώς παλεύουμε ενάντια στις δυνάμεις του Sheriff of Nottingham, σε μια σειρά από διαφορετικές τοποθεσίες.

Από το δάσος του Sherwood έως το “ιπτάμενο κάστρο” του τυραννικού Sheriff, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ορδές από εχθρούς, θανατηφόρες πολεμικές μηχανές και τρομερά bosses κατά τη διάρκεια της ευγενούς αναζήτησής μας.

Το Gangs of Sherwood θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία ή περίοδο κυκλοφορίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του τίτλου.

The post Ανακοινώθηκε το Gangs of Sherwood appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα