GameOver Vidcast #302

Mass Effect, Dreamfall, Toukiden 2... ακόμα μια καλή εβδομάδα.

To εξαιρετικό σερί του 2017 σε ό,τι αφορά τις πολλές και σημαντικές (και αρκετές φορές πολύ καλές) κυκλοφορίες παιχνιδιών συνεχίζεται. Για μια ακόμα εβδομάδα οι προθήκες των καταστημάτων, ψηφιακών και μη, έχουν αρκετές -με πολλές εξ αυτών να είναι σημαντικές- νέες προτάσεις, πάλι για κάθε γούστο και διάθεση. Αν, λοιπόν, χορτάσατε περιβάλλον παραμυθιού στο Breath of the Wild ή high fantasy περιπέτειες στο Tides of Numenera

ή post-apocalyptic κόσμο στο Horizon: Zero Dawn, αυτήν την εβδομάδα ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό, για space opera και ταξίδι στο γαλαξία της Ανδρομέδας.

Το Mass Effect Andromeda είναι το "μεγάλο" παιχνίδι της εβδομάδας, το οποίο έπεσε βέβαια θύμα σκληρής κριτικής μέχρι στιγμής, αλλά θα περιμένουμε μερικές ημέρες να το δούμε και εμείς όπως πρέπει και στη συνέχεια θα μπορούμε να μιλήσουμε με περισσότερη ασφάλεια για το αν η Bioware τα πήγε καλά ή όχι σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη σειρά. To review μας για το νέο Mass Effect θα δημοσιευθεί αφού το ολοκληρώσει και το δει εκτενώς ο Αλέξανδρος Μιχαλτσιάνος.

Εκτός του Andromeda αρκετά ενδιαφέρουσα κυκλοφορία είναι αυτή του Toukiden 2, του "Monster Hunter clone", που από ό,τι λέει ο Σταύρος Λιναρδάκος τα πάει αρκετά καλά (το review έρχεται σύντομα), ενώ εξόχως σημαντική είναι και η διάθεση του πακέτου Dreamfall Chapters στα PS4 και Xbox One.

Σας αφήνουμε να δείτε το νεότερο vidcast μας και -προς όσους δεν θα μας κάνουν παρέα το βράδυ της Παρασκευής στο livestream που έχουμε προγραμματίσει- ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο!

Οι σημαντικότερες νέες κυκλοφορίες

Dreamfall Chapters - PS4, Xbox One
Mass Effect Andromeda - PS4, PC, Xbox One
Toukiden 2 PS4, PSV, PC
Troll and I - PS4, PC, Xbox One
The Elder Scrolls Legends - iOS
Vikings: Wolfs of Midgard - PS4, PC, Xbox One, Mac

Keywords
Τυχαία Θέματα