Στα σκαριά τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Assassin's Creed

Επιβεβαίωση από επίσημα χείλη.

Μέσω μίας απάντησης σε ένα AMA session στο Reddit επιβεβαιώθηκε από τον Aymar Azaizia, Head of Content του Assassin's Creed, ότι μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν των παιχνιδιών Assassin's Creed πρόκειται να προβληθεί στο μέλλον.

Όπως είναι λογικό, δεν δόθηκε καμία επιπλέον πληροφορία για το πότε θα γίνει αυτή διαθέσιμη ή μέσω ποιας πλατφόρμας θα προβληθεί. Ο Aymar σημείωσε ότι η ομάδα θα πάρει τον χρόνο της, ώστε να εξασφαλιστεί

ότι το τελικό προϊόν θα τους κάνει να νιώσουν περήφανοι. Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Ubisoft αλλά στο παρελθόν ο Yves Guillemot, CEO της εταιρίας, είχε αποκαλύψει ότι υπήρξαν συζητήσεις με το Netflix για τη δημιουργία μίας σειράς. Η σειρά Assassin's Creed δεν θα είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στη μικρή οθόνη καθώς ήδη προβάλλεται το Rabbids Invasion στο τηλεοπτικό σταθμό Nickelodeon, μία παραγωγή της Ubisoft Motion Pictures.

Τέλος, όταν κατά τη διάρκεια του AMA session ο Aymar ρωτήθηκε αν η εικόνα που είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι από το επόμενο παιχνίδι Assassin's Creed, απάντησε: "Not AC :)".

cinetv
Keywords
Τυχαία Θέματα