Έρχεται το Destiny 2;

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Επίσημη επιβεβαίωση από την Bungie

Μέσω μίας διαφημιστικής αφίσας η οποία φαίνεται να διέρρευσε από το ιταλικό Gamestop έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Destiny 2.

Ο νέος τίτλος της Bungie και της Activision θα κυκλοφορήσει -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Το ιταλικό site leganetwork έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα πιο κατατοπιστική

φωτογραφία από την αφίσα, στην οποία μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει να έχει exclusive υλικό για τους κατόχους PlayStation 4.

O Jason Schreier, news editor στο Kotaku, επιβεβαίωσε με ένα tweet την εγκυρότητα της αφίσας και αποκάλυψε ότι το παιχνίδι ίσως ανακοινωθεί επίσημα από την Bungie σήμερα (23/3/2017). Σε απάντηση σε μία ερώτηση ενός χρήστη ανέφερε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως ήδη φημολογείται.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μέσω ενός tweet η Bungie επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Destiny 2 δίνοντας στην δημοσιότητα μία εικόνα με το logo του παιχνιδιού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος.

pic.twitter.com/n1M4zdGE5K

— Destiny The Game (@DestinyTheGame) March 27, 2017

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα