Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Red Dead Redemption 2

Που προκύπτει από "διαρροή" από βρετανικό κατάστημα.

Το Base, ένα βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, φαίνεται ότι έδωσε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για τον αναμενόμενο τίτλο της Rockstar, το Red Dead Redemption 2, το οποίο έχει ως βασικό setting την Άγρια Δύση.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε την περασμένη χρονιά, με παράθυρο κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2017. Φαίνεται, όμως, πως το Base έκανε αυτό το παράθυρο λίγο πιο...συγκεκριμένο, καθώς έδωσε και τη σχετική

ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία προσδιορίζεται προς το τέλος Σεπτεμβρίου - πιο συγκεκριμένα, την 26η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η ημέρα εκείνη είναι Τρίτη, ημέρα που συνήθως υποδέχεται κυκλοφορίες νέων τίτλων, ενώ με εξαίρεση το Red Dead Redemption 2, οι περισσότεροι μελλοντικοί τίτλοι που θα διατίθενται προς πώληση στο μέλλον έχουν ως ημερομηνία κυκλοφορίας την placeholder ημερομηνία 31/12, κάτι που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο αξιόπιστη είναι η ανάρτηση και κατά πόσο μπορεί το συγκεκριμένο κατάστημα να είχε πρόσβαση στη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και, εν συνεχεία, να τη διέρρευσε με αυτόν τον τρόπο.

Θυμίζουμε πως το Red Dead Redemption 2, η συνέχεια του επιτυχημένου RDR, αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του φθινοπώρου για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ είναι πιθανόν να μάθουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο τίτλο όσο πλησιάζουμε στη φετινή Ε3. Τέλος, στον παρακάτω player, μπορείτε να δείτε ξανά το πρώτο trailer του τίτλου.

xbox oneps4
Keywords
Τυχαία Θέματα