Δωρεάν το Football Manager 2017 για το Σ/Κ! Κάνε το όπως ο Sir “Takis”!

To Football Manager 2017 βάδισε στον ίδιο πετυχημένο δρόμο με την προηγούμενη έκδοση, με την Sports Interactive να καταφέρνει και πάλι να μεταδώσει μία πληρέστατη ποδοσφαιρική εμπειρία στους fans του είδους των football sims (μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ). Αναμφίβολα, από το Νοέμβριο που κυκλοφόρησε το νέο FM μέχρι σήμερα, υπάρχουν αρκετοί που φόρεσαν το παλτό του Γκουαρντιόλα, του Μουρίνιο ή του Sir Takis Lemonis, ωστόσο για αυτούς που δεν είχαν την

ευκαιρία να το δοκιμάσουν η SEGA τους δίνει αυτό το σαββατοκύριακο μία μοναδική ευκαιρία, καθώς θα τους επιτρέψει να δοκιμάσουν δωρεάν την full version του Football Manager 2017.

Το εν λόγω trial του FM 2017 θα έχει ξεκλείδωτο και το online κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ επιπλέον όπως έγινε γνωστό οι gamers θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδο τους στο κανονικό παιχνίδι και μετά το πέρας της εν λόγω δοκιμαστικής έκδοσης. H free trial version του Football Manager 2017 θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 26ης Μαρτίου και θα αφορά αποκλειστικά την PC version του παιχνιδιού (δεν ισχύει η προσφορά για τις Touch και Mobile versions του FM 2017 που αφορούν σε tablets και smartphones αντίστοιχα). Επίσης, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης (μέχρι τις 27 Μαρτίου) το τελευταίο Football Manager θα στοιχίζει 27,49€, πράγμα που σημαίνει ότι οι gamers που θα το προμηθευτούν θα το αγοράσουν σε μισή τιμή. Εάν ψάχνετε για ένα καλό λόγο να μείνετε μέσα στο σπίτι και να λιώσετε το Σ/Κ που μας έρχεται δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την γωνία του Football Manager 2017 στο Steam.

The post Δωρεάν το Football Manager 2017 για το Σ/Κ! Κάνε το όπως ο Sir “Takis”! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα