Dragon Quest XI -Πρώτες εντυπώσεις

Το ομορφότερο JRPG της έκθεσης.

Πρόκειται για μια από τις πλέον μακρόχρονες και διάσημες JRPG σειρές, που μπορεί στη Δύση να μην έχει γνωρίσει την αποδοχή και την εμπορική επιτυχία της σειράς Final Fantasy, αλλά στην Ιαπωνία θεωρείται "ιερή". Τα παιχνίδια της σειράς Dragon Quest παντα

ήταν ιδιαίτερα, με πρωτότυπο εικαστικό και ξεχωριστό ύφος, που τα έκανε να διαφοροποιούνται από άλλες προτάσεις της κατηγορίας. Και το ίδιο είδαμε ότι ισχύει για το Dragon Quest XI, που δοκιμάσαμε στο περίπτερο της Square Enix στην έκθεση E3.

Με πανέμορφα γραφικά, το γνωστό, ιδιαίτερο εικαστικό, αρκετές νέες προσθήκες (χρήση αλόγου για την περιήγηση στο χάρτη) και με το γνωστό και αγαπημένο turn-based σύστημα μάχης της σειράς (χωρίς ίχνος μη απαραίτητου εκμοντερνισμού, απλά για να ικανοποιήσουν οι δημιουργοί κάποιο trend), το DQXI μάς εντυπωσίασε και κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.

To σύστημα μάχης είναι υπέροχο, με πλειάδα επιλογών σε ξόρκια, abilities και εφέ. Η κίνηση στο χώρο "γλυκιά" και χωρίς προβλήματα. Οι χάρτες τεράστιοι. Το εικαστικό μάς ξετρέλανε και η απουσία random encounters μάς ανακούφισε, αφού ο παίκτης βλέπει τους εχθρούς στο χάρτη και επιλέγει πότε θα τους αντιμετωπίσει ή, ακόμα καλύτερα, μπορεί να καβαλήσει το άλογό του και να τους πατήσει, αποφεύγοντας εντελώς ανούσιες μάχες, που απλά τον καθυστερούν προς το επόμενο objective ή side quest.

Περισσότερα για το, ίσως, πιο εντυπωσιακό JRPG της φετινής έκθεσης μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα