Soul Calibur VI, Code Vein, Jump Force - Πρώτες εντυπώσεις

Πληροφορίες από το περίπτερο της Bandai Namco.

Κατά τη βόλτα μας στο showfloor της φετινής έκθεσης E3 κάναμε μια αρκετά μεγάλη στάση, περίπου μιας ώρας, στο περίπτερο της Bandai Namco. Σε αυτή τη στάση είχαμε, αρχικά, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια εκτενή παρουσίαση όλων των νέων παιχνιδιών της εταιρείας στο Theater που έχει στήσει στον εκθεσιακό χώρο, ενώ στη συνέχεια περάσαμε στον "behind closed doors" χώρο του περιπτέρου για να δοκιμάσουμε τα εν λόγω

παιχνίδια.

Εκεί εστιάσαμε σε τέσσερις τίτλους της Bandai Namco, που κατά την εκτίμησή μας θα ξεχωρίσουν το επόμενο διάστημα. Ξεκίνημα κάναμε με το Soul Calibur VI, μια από τις αγαπημένες fighting σειρές του υπογράφοντος. Στο έκτο παιχνίδι του franchise, guest είναι ο Geralt από τα παιχνίδια Witcher, με όλες τις signature κινήσεις του, έχουν προστεθεί νέες κινήσεις και stances σε όλους τους χαρακτήρες, ενώ το πολυαγαπημένο story mode, που δίνει τεράστιο βάθος στο παιχνίδι, επιστρέφει.

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το Code Vein, ένα παιχνίδι για το οποίο εδώ και καιρό βλέπουμε και διαβάζουμε πράγματα, αλλά για πρώτη φορά είδαμε από κοντά. Οι παραλληλισμοί με τη σειρά Souls έχουν υπόσταση -σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης- αλλά το Code Vein είναι σαφώς διαφορετικό, πιο γρήγορο και "ποζεράδικο" παιχνίδι, με πρωταγωνιστές κυνηγούς βαμπίρ. Από το αργό και "βαρύ" Code Vein περάσαμε στο φρενήρες Jump Force, ένα παιχνίδι-φόρος τιμής στο ιαπωνικό περιοδικό Jump, μέσω των σελίδων του οποίου έγιναν διάσημες σπουδαίες manga σειρές. Εδώ έχουμε το πάντρεμα τριών manga κόσμων (Naruto, One Piece και Dargonball) με τον δικό μας κόσμο, σε ένα fighting παιχνίδι ανοιχτής αρένας, όπως τα παιχνίδια Naruto και Dragonball επίσης της Namco.

Τέλος, περάσαμε από την έκδοση του Divinity Original Sin 2: Definitive Edition, το οποίο έρχεται τέλη Αυγούστου σε κονσόλες. Πρόκειται για ένα κορυφαίο RPG (όπως μάς είχε πει ο Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος στο review του), το οποίο σε αυτή την έκδοση έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις.

Περισσότερα για τα παιχνίδια της Bandai Namco που δοκιμάσαμε, μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα