The Last of Us Part 2 & Spider-man - Πρώτες εντυπώσεις

Είδαμε την Ellie και παίξαμε με τον Spidey.

Δύο από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια τηςς βιομηχανίας σχολιάζουμε σε ένα ακόμα video που ετοιμάσαμε από το showfloor της έκθεσης Ε3 2018. O λόγος για τα Spider-man -της Insomniac Games- και The Last of Us Part 2 -της Naughty Dog. Δεν είναι τυχαίο που αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε σε ένα video και τα δύο αυτά παιχνίδια,

αφού οι δρόμοι των δημιουργών τους είναι παράλληλοι στις πλατφόρμες PlayStation από την πρώτη κιόλας κονσόλα της εταιρείας (Crash Bandicoot και Spyro the Dragon), στη συνέχεια στο PS2 (Ratchet & Clank και Jak and Daxter), στο PS3 (Uncharted και Resistance/ R&C) και τώρα οι δύο "γειτόνισσες" (τα γραφεία τους στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles τα χωρίζουν ελάχιστα χιλιόμετρα, και είναι γνωστό ότι τα δύο στούντιο έχουν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν) φέρνουν δύο ακόμα "μεγάλα" παιχνίδια στο PS4.

Δυστυχώς, για το The Last of Us Part 2 δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε πολλά περισσότερα από όσα ήδη ενδεχομένως παρακολουθήσατε μέσα από το trailer που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Sony. Δύο στελέχη της Naughty Dog μάς παρουσίασαν σε live demo το ίδιο ακριβώς τμήμα του παιχνιδιού, δίνοντάς μας, ωστόσο, ορισμένες επιπλέον πληροφορίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video.

Από την άλλη, το Spider-man είναι έτοιμο, κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου, και στην "behind closed doors" περιοχή της Sony στην έκθεση είχαμε την άνεση να παίξουμε δύο φορές ένα demo διάρκειας 15 λεπτών. Και ναι, η πίστη μας σε αυτήν την αγαπημένη ομάδα δικαιολογήθηκε για μια ακόμα φορά. Πάντα με την επιφύλαξη ότι μιλάμε για εντυπώσεις που προκύπτουν από δοκιμές 30 λεπτών, το Spider-man μάς εντυπωσίασε με τα καταπληκτικά γραφικά του, το υπέροχο animation, την εκπληκτική αίσθηση που αφήνει το Web swinging στα κτίρια της Νέας Υόρκης, αλλά και το σύστημα μάχης, που θυμίζει εντόνως αυτό από τη σειρά Batman Arkham, έχοντας ταυτόχρονα μεγάλη ποικιλία από combos και ειδικές κινήσεις.

Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα