Το Vigor είναι το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox One

Αναπτύσσεται από την ομάδα των Arma και DayZ.

Η Bohemia Interactive, ομάδα ανάπτυξης πίσω από τα Arma 3 και DayZ, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της Ε3 2018 τον νέο της τίτλο που ακούει στο όνομα Vigor. Το παιχνίδι σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One μέσω early access προγράμματος.

Ο τίτλος πρόκειται για ένα 3rd-person shooter που διαδραματιζεται σε μια διαφορετική εκδοχή της κεντρικής Ευρώπης του 1991, με την ανθρωπότητα

να πασχίζει να ανακάμψει από έναν ολέθριο πυρηνικό πόλεμο της εποχής. Το Vigor θα διαθέτει κάποιο σύστημα crafting καθώς και τη δυνατότητα από τους παίκτες να χτίσουν τη δίκη τους βάση. Όσων αφορά το οπλοστάσιο του παιχνιδιού, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για οπλισμό από το ΝΑΤΟ και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (Warsaw Pact) καθώς και διαφόρων ειδών melee όπλα όπως είναι τα κυνηγητικά μαχαίρια.

Σύμφωνα με τη Bohemia, το Vigor θα διατεθεί επί πληρωμή ως Premium Founders Pack μέσα στο 2018 προτού κάνει την μετάβαση του σε free-to-play τίτλος μέσα στο 2019.

xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα