Ημερομηνία κυκλοφορίας του Soul Calibur VI

Με δυο ειδικές εκδόσεις.

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το επόμενο παιχνίδι της fighting σειράς Soul Calibur, Soul Calibur VI, θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο, με δυο ειδικές εκδόσεις. Αρχικά θα έχουμε Deluxe έκδοση του, που εκτός του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ένα Metal Case με ενσωματωμένο soudbox, το soundtrack του παιχνιδιού σε δισκάκι και το Season Pass του παιχνιδιού. Το Season Pass θα δίνει πρόσβαση σε τρεις χαρακτήρες και σε

δυο armor packs. Όσον αφορά την Collectors έκδοση θα περιλαμβάνει ότι και η Deluxe έκδοση συν ένα artbook 120 σελίδων και ένα αγαλματίδιο 12 ιντσών της Sophitia και όλα αυτά θα περιέχονται μέσα σε μια collector's συσκευασία.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι Mitsurugi, Taki, Sophitia, Yoshimitsu, Kilik, Nightmare, Zasalamel, Siegfried, Ivy ως "παλιοί χαρακτήρες" που επιστέφουν στον τίτλο. Επίσης θα έχουμε τον Groh ως νέο χαρακτήρα και φυσικά τον Geralt of Rivia από την σειρά Witcher ως quest χαρακτήρας.

Το Soul Calibur VI θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 19 Οκτωβρίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το story trailer για τον τίτλο, που δόθηκε στην δημοσιότητα στα πλαίσια της φετινής Ε3.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα