Call of Duty: Ghosts 2 το επόμενο παιχνίδι της σειράς (;)

Η Communication Manager της Infinity Ward ανάβει φωτιές στους λάτρεις του franchise.

Τις τελευταίες μέρες η Ashton Williams, υπεύθυνη επικοινωνίας της Infinity Ward -το studio που έχει αναλάβει τη δημιουργία του επόμενου Call of Duty, εχει ανεβάσει

στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter σημαντικό αριθμό φωτογραφιών με κεντρικό θέμα σκελετούς και φαντάσματα. Το παραπάνω έχει ανάψει φωτιές στη κοινότητα του Call of Duty μιας και το ίδιο studio κρύβεται πίσω από τη κυκλοφορία του αμφιλεγόμενου Call of Duty Ghosts, το 2013. Είναι γνωστό επίσης ότι, αρκετά μεγάλα ονόματα της Infinity Ward που βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά για την ανάπτυξη των τίτλων και είχαν αποχωρίσει από την εταιρία για να δουλέψουν στη Respawn Entertainment, έχουν αρχίσει, από το 2017 ήδη, να επαναπροσλαμβάνονται από το studio που ανήκει στην Activision.

Περισσότερο λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο Jason Schreier, συντάκτης του Kotaku (υπεύθυνος για σημαντικές αποκαλύψεις σε διάφορα παιχνίδια της Activision) ο οποίος σε post του στο resetera σχετικά με το θέμα έγραψε πως το επόμενο παιχνίδι της Infinity Ward δεν είναι το Ghosts 2. Αυτό αφήνει ένα ακόμα ενδεχόμενο ανοιχτό για επιστροφή του studio σε κάποια από τις προηγούμενες υπό-σειρές και μάλιστα μια από τις αγαπημένες του κοινού. Πέρα από το Ghosts, το Modern Warfare 2 που κυκλοφόρησε το 2009 διαθέτει έναν χαρακτήρα ονόματι "Ghost" που αγαπήθηκε από τους παίκτες του παιχνιδιού λόγο της μυστικής του ταυτότητας και του τρόπου με τον οποίο αποχωρεί από τη σειρά.

Επομένως, αν ο Schreier έχει δίκιο και τα tweets της Ashton Wiliams δεν αφορούν το Ghosts, τότε πολύ πιθανό το επόμενο Call of Duty να αποτελεί μια νέα προσθήκη στον κόσμο του Modern Warfare με τα γεγονότα του να συμβαίνουν πριν από αυτά του MW2. Όπως και να έχει μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να μάθουμε και επίσημα το όνομα του παιχνιδιού αλλά και τις πρώτες πληροφορίες.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα