Ψηφοφορία μελών για τα καλύτερα παιχνίδια του 2018

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

Όπως παραδοσιακά γίνεται κοντά στην λήξη μιας gaming γενιάς έτσι και φέτος, η χρονιά σημαδεύτηκε από έναν αδιάκοπο βομβαρδισμό κυκλοφοριών που ακόμα και ο πιο ανέμελος φοιτητής δεν θα προλάβαινε να παίξει στην ώρα τους. Action, Racing, Shooters, Multiplayer, Adventures, RPGs, Strategy, Platforms, Sports, Indies και κάθε είδους κατηγορία κατάφερε να μας δώσει πολλά, ποιοτικότατα και διασκεδαστικά παιχνίδια ικανά να χαρίσουν δεκάδες ώρες παιχνιδιού. Τόσο πολύ μάλιστα,

που πολλά παιχνίδια μικρότερου budget συχνά είδαν τις πωλήσεις τους να κανιβαλίζονται αφού κυκλοφόρησαν ανάμεσα σε μεγαθήρια με budget εφάμιλλο των μεγάλων blockbusters του Hollywood. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συνεχόμενη ανάπτυξη των GAAS μοντέλων μέσα από παντελώς ανορθόδοξες μεθόδους αλλά και κάτι εντυπωσιακά mobile χαστούκια σε ιστορικά franchises που άφησαν το internet να παραληρεί.

Από όποια πλευρά και αν τα δούμε τα πράγματα, όμως, και όσο περίεργο και αν δείχνει το μέλλον, το γεγονός παραμένει ότι καταφέραμε για άλλη μια χρονιά να πνιγούμε σε μια γλυκιά χιονοστιβάδα τίτλων, που και να μην ακουμπήσουμε τίποτα το 2019, θα έχουμε να παίζουμε για πολύ καιρό ακόμα. Και με το τέλος της γενιάς να πλησιάζει πια (με την MS να κάνει επιθετικές αγορές studios δεξιά-αριστερά, και τη Sony να μπαίνει σε silent mode για τις εκθέσεις του έτους), μόνο καλό είναι να υπάρχει ένα γερό backlog για τις ημέρες της "αλλαγής φρουράς". Στα του 2018 λοιπόν, το καθιερωμένο πλέον μεγάλο poll του GameOver κάνει το comeback του, και για άλλη μια χρονιά είναι εδώ και σας ζητάει να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για τη χρονιά που αφήνουμε πίσω.

Όπως κάθε χρόνο, ακούσαμε τα σχόλιά σας από το περασμένο poll και προχωρήσαμε σε βελτιώσεις. Βελτιώθηκαν ορισμένες κατηγορίες, προστέθηκαν νέες επιλογές και φέτος δώσαμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε όλες τις ερωτήσεις ώστε να έχετε παραπάνω από μία ψήφους. Και φυσικά, για άλλη μια φορά το GameOver έχει ετοιμάσει ορισμένα δωράκια για τους φίλους αναγνώστες. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, κληρώνουμε για τρεις φίλους, τρία μέλη του GameOver.gr που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω ψηφοφορία, τα εξής δώρα*:

1ος Νικητής - Ένα SteelSeries Prism QcK mousepad και ένα Nacon GC-100 PC Controller2ος Νικητής - Ένα Nacon Revolution Pro Controller και δύο παιχνίδια για το PS4**.3ος Νικητής - Ένα Nacon Revolution Pro Controller

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, είναι -αφού ολοκληρώσετε το Poll- να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (user name στο GameOver.gr και ονοματεπώνυμο***) στην τελευταία σελίδα του poll. Η ψηφοφορία ξεκινά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και θα λήξει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου του 2019 στις 23:59. Κάθε συμμετοχή ή σχόλιο στο παρόν άρθρο μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν θα ληφθεί υπόψη στην κλήρωση. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο άρθρο με τους νικητές της κάθε κατηγορίας που θα επιλέξετε εσείς, αλλά και την ανακοίνωση των τυχερών της κλήρωσής μας!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

*Τo hardware της δωροθέτησης είναι μια ευγενική προσφορά της εταιρείας IGE.

** Τα δύο παιχνίδια για το PS4 είναι τυχαία και θα δοθούν από τη βιβλιοθήκη του GameOver.gr, από παλαιότερους διαγωνισμούς.

*** Συμμετοχές χωρίς τη δήλωση του GameOver.gr username δεν θα ληφθούν υπόψη στην κλήρωση.

Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας, που βρίσκονται στη σελίδα με τους όρους χρήσης του site (παράγραφος 11).

Keywords
Τυχαία Θέματα