In Concert photos 2012

Και την χρονιά που μας αποχαιρετάει, αδιαπραγμάτευτο μέρος της διασκέδασης μας ήταν οι συναυλίες. Μέσα από ένα photogallery με 50 επιλεγμένες φωτογραφίες γυρνάμε πίσω στις καλύτερες στιγμές του 2012.

Αν ανατρέξει κάποιος στο αρχείο μας με τα άρθρα με τις συναυλιακές μας εντυπώσεις για τους προηγούμενους 12 μήνες, δεν μπορεί να έχει παράπονο. Με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και φυσικά το περιορισμένο αριθμό κοινού της χώρας μας – μια ιδιαιτερότητα που δεν θα αλλάξει ποτέ – είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσαμε πολλές και καλές συναυλίες.

Πέρα από κείμενα των συνεργατών

μας τα οποία άλλοτε με ενθουσιασμό – fan boys & girls είμαστε άλλωστε – και άλλοτε με κριτική ματιά προσπαθούν να μεταφέρουν το κλίμα μίας συναυλιακής βραδιάς, είναι οι φωτογραφίες των συνεργατών μας φωτογράφων που απαθανάτισαν τις συναυλίες με τα “κλικ” τους.

Στο photogallery που ακολουθεί, παραθέτουμε 50 φωτογραφίες από ισάριθμες συναυλίες του 2012, τις οποίες η αλήθεια είναι ότι με πολύ δυσκολία καταφέρουμε να επιλέξουμε μέσα από τις πάνω από 1.000 συνολικά που φιλοξενήσαμε μέσα στο 2012.

Φωτογράφοι:
Βαγγέλης Πατσιαλός
Αλεξάνδρα Κατσαρού
Δημήτρης Μητρόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα