Θέλω την Bentley μου στο διαμέρισμα στον 61ο όροφο! Γίνεται;

Ναι, γίνεται! Τον Απρίλιο του 2021, η Bentley ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει τον ψηλότερο παραλιακό ουρανοξύστη της Αμερικής στο Miami κι ότι κάθε κατοικία θα αποκτήσει ένα γκαράζ εντός του διαμερίσματος. Τώρα αποκαλύπτει με ποιον τρόπο τα οχήματα θα ανυψώνονται στο κτίριο των 228 μέτρων. Η απάντηση είναι ο ανελκυστήρας με την ονομασία Dezervator, ο οποίος θα μπορεί να ανεβοκατεβάζει οχήματα μέχρι τα γκαράζ των ιδιοκτητών σε όλους τους ορόφους, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου, του 61ου ορόφου.

Η διαδικασία είναι

αρκετά απλή: μπαίνετε στο κτίριο με το όχημά σας, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με κάρτα RFID. Ένα σόου φωτός θα το κατευθύνει εκεί που πρέπει να σταματήσει, σχεδόν όπως σε ένα αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Από εκεί, ένα υδραυλικό σύστημα πιάνει το αυτοκίνητο από τα ελαστικά του και το τοποθετεί με ακρίβεια σε ένα ρομποτικό σύστημα μεταφοράς, το οποίο μεταφέρει το αυτοκίνητο, με τον οδηγό του μέσα, στο σωστό όροφο και διαμέρισμα. Επειδή το Dezervator περιβάλλεται από γυαλί, επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν οπτική πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους στα χαμηλότερα επίπεδα του κτιρίου.

Μόλις φτάσει στον σωστό όροφο, το Dezervator σταματά και περιστρέφεται, αφήνοντας το αυτοκίνητο και τον επιβάτη του στο γκαράζ τους. Οι κατοικίες στην ανατολική πλευρά του κτιρίου διαθέτουν γκαράζ 144 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να χωρέσει έως και τέσσερα οχήματα, ενώ οι κατοικίες στη δυτική πλευρά διαθέτουν γκαράζ 106 τετραγωνικά μέτρα, που χωρά τρία αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση, έχει γίνει πρόβλεψη για θύρες φόρτισης για EV, αυτό έλειπε.

Αν είστε περίεργοι για το πώς μοιάζει, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Bentley Residences, ο οποίος πλέον σας επιτρέπει να κάνετε εικονικές περιηγήσεις στο κτίριο. Για όσους θα βρεθούν κοντά στο Sunny Isles Beaches, στο Miami, προσφέρονται ξεναγήσεις και σε ένα μοντέλο πλήρους μεγέθους ενός από τα διαμερίσματα των 557 τετραγωνικών μέτρων.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 4.2 εκατομμύρια δολάρια και το κτίριο θα ολοκληρωθεί το 2026. Με έναν ανελκυστήρα που χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο και θα εξυπηρετεί και τους 61 ορόφους, θα πρέπει να είναι ο πιο ακριβός τρόπος για να κολλήσετε στην κίνηση στις ώρες αιχμής. Αλλά χωρίς να αποχωριστείτε την άνεση του σπιτιού σας.

The post Θέλω την Bentley μου στο διαμέρισμα στον 61ο όροφο! Γίνεται; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα