Δε ρωτάμε τίποτα, μόνο πλένουμε: ένα πλυντήριο για γκάνγκστερ;

“We don’t ask questions, we get the job DONE” αναφέρει το Tony’s Touch Auto Detailing στις ΗΠΑ. Δε ρωτάμε, μόνο καθαρίζουμε κι από κάτω φωτογραφίες με καθίσματα μες στα αίματα και πόσο καθαρά είναι μετά την επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα. Αναμενόμενα τράβηξε πολλή προσοχή, με περισσότερες από 14.000 κοινοποιήσεις σε μόλις δύο ημέρες.

Η ανοιχτόχρωμη

υφασμάτινη ταπετσαρία στο πίσω κάθισμα του Hyundai είναι καλυμμένη με κηλίδες αίματος, σοκάροντας τους ανυποψίαστους θεατές. Η καμπίνα έμοιαζε με τόπο εγκλήματος κι ορισμένοι από τους σχολιαστές ανησυχούσαν πραγματικά για αυτό που συνέβη. Μετά τη μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κατάστημα διαβεβαίωσε τους πάντες ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, προσθέτοντας ότι «το νόημα αυτής της ανάρτησης είναι να δείξει την ικανότητά μας στην αφαίρεση λεκέδων και να αποτελέσει μια εξαιρετική διαφήμιση». Πράγματι, με τόσα σχόλια, likes και shares, αυτό αποδείχθηκε μια πολύ επιτυχημένη διαφημιστική τακτική με μηδενικό κόστος.

Αν έπρεπε να μαντέψουμε, η πιο εύλογη εξήγηση για τους λεκέδες – υποθέτοντας βέβαια ότι πρόκειται για αίμα κι ότι όντως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο στην όλη υπόθεση – είναι ότι μια έγκυος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μέσα σε αυτό το όχημα. Όπως σημείωσε μια γυναίκα χρήστης του Facebook, αυτό θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας αποκόλλησης πλακούντα κατά τη διάρκεια ενός τοκετού μες στο αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το κατάστημα έκανε πολύ καλή δουλειά, τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη διαφήμιση.

The post Δε ρωτάμε τίποτα, μόνο πλένουμε: ένα πλυντήριο για γκάνγκστερ; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα