2023 Nissan Pathfinder Rock Creek: ένα Pathfinder αγρίμι (σχεδόν)

Το νέο Pathfinder Rock Creek διακρίνεται από τη μαύρη μάσκα, το σήμα Rock Creek, μια σχάρα οροφής που μπορεί να χωρέσει έως και 100 κιλά εργαλείων κι αποσκευών, καθώς και ζάντες 18 ιντσών που φορούν ελαστικά παντός εδάφους. Το μοντέλο διατίθεται σε έξι χρώματα και τέσσερις δίχρωμους συνδυασμούς. Αυτές είναι οι ουσιαστικότερες αλλαγές, αφού στα υπόλοιπα παραμένει σχεδόν ένα Pathfinder

της σειράς.

Για παράδειγμα, διαβάζουμε ότι διαθέτει νέα ανάρτηση που το καθιστά πιο σκληροτράχηλο. Κι όμως, η ανύψωση του Rock Creek σε σύγκριση με την υπόλοιπη σειρά Pathfinder είναι μόλις 15.88 χιλιοστά.

Διαβάζουμε ότι ο κινητήρας είναι πιο ταιριαστός στην εκτός δρόμου οδήγηση. Η αναβάθμιση είναι μικρή: ότι ο κινητήρας V6 των 3.5 λίτρων αποδίδει 300 ίππους (από 288) και 366 Nm ροπής (από 351), χάρη σε μια αναθεωρημένη χαρτογράφηση. Πιστό στον περιπετειώδη χαρακτήρα του, το Rock Creek διατίθεται αποκλειστικά με το σύστημα Intelligent AWD της Nissan και το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης είναι 2.720 κιλά.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, συναντάμε έναν συνδυασμό από δερματίνη κι υφασμάτινη ταπετσαρία, λογότυπα Rock Creek κεντημένα στα καθίσματα και το κεντρικό υποβραχιόνιο, καθώς και πορτοκαλί ραφές τριγύρω. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το Intelligent Around View Monitor με λειτουργία Off-Road κι επταθέσια διαρρύθμιση.

Οι πρώτες παραδόσεις του Nissan Pathfinder Rock Creek 2023 έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού 2022 μαζί με ολόκληρη τη σειρά MY 2023, μετά το επίσημο ντεμπούτο του SUV στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης μεταξύ 15 και 24 Απριλίου.

The post 2023 Nissan Pathfinder Rock Creek: ένα Pathfinder αγρίμι (σχεδόν) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα