Ζωζώ Σαπουντζάκη: Σταμάτησα να τρώω γλυκά όταν με είπαν χοντρή

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τη λαμπερή καριέρα της, τους δύο γάμους της και το παιδί που δεν απέκτησε. Συγκινείται όταν θυμάται την αποβολή που είχε ενώ ήταν 4 μηνών έγκυος: «Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη

Θυμάται τον πρώτο της γάμο με ένα γιατρό που έγινε σχεδόν χωρίς να το θέλει και κράτησε μόλις τρεις μήνες. Αναφέρεται στον μεγάλο έρωτα της ζωής της για τον οποίο δεν φόρεσε νυφικό,

αφού εκείνος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ διαζύγιο από τη γυναίκα του, και εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Ομολογεί «Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι», παραδέχεται «Δεν ξέρω αν με ζήλευαν οι άντρες, εγώ ήμουν πάντα πιστή», εξηγεί.

«Σταμάτησα να τρώω γλυκά όταν με είπαν χοντρή» και αναφέρεται για πρώτη φορά στον σύντροφο που έχει στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια.

«Λανσάρισα το σπάσιμο των πιάτων», είπε και θυμήθηκε περιστατικά από την καριέρα της στη νύχτα όπου ο Ωνάσης, ο Νιάρχος αλλά και μεγάλοι ηθοποιοί όπως ο Λογοθετίδης πήγαιναν για να τη δουν.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τον πρώτο της γάμο σε νεαρή ηλικία με έναν γιατρό πολύ μεγαλύτερό της, επειδή η μητέρα της ήθελε να πάρει επιστήμονα.

Ο γάμος της κράτησε μόλις τρεις μήνες καθώς η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους λόγω μιας παρεξήγησης.

Η Ζωζώ περιέγραψε πώς σε ένα κέντρο της Νέας Υόρκης βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια να απολαμβάνουν το πρόγραμμά της ο Αριστοτέλης Ωνάσης με την παρέα του και μόνος του ο Νιάρχος.

Μάλιστα ο δεύτερος κάθε βράδυ της έδινε 1000 δολάρια τα οποία εκείνη έδινε στα βιολιά της ορχήστρας.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει πολλά χρόνια σχέση με «κάποιον κύριο» με τον οποίο μοιράζεται βραδινές εξόδους και πολλά ταξίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα