Σάκης Αρναούτογλου: Πότε αλλάζει ο καιρός στην Αττική, έρχονται νέες μπόρες

Για σημαντική λλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου, κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου. Πότε αλλάζει ο καιρός στην Αττική.

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για «παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών κυρίως στη δυτική Ελλάδα το επόμενο τουλάχιστον 10ήμερο».

Η αλλαγή του καιρού

αφορά κυρίως τα βορειοδυτικά της χώρας, όπου επαναλαμβανόμενες βροχές και καταιγίδες μέχρι τα μέσα του μήνα.

Μάλιστα ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για επιλεκτική αλλαγή του καιρού από σήμερα Πέμπτη.

Για την Παρασκευή τονίζει ότι θα υπάρχουν βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και στην Αττική το πρωί της Παρασκευής.

Όπως ανέφεε οι μπόρες και οι καταιγίδες θα είναι τοπικά ισχυρές στην Αττική

Για την Κυριακή ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για νέα επιδείνωση του καιρού. Μάλιστα πάλι οι καταιγίδες θα κάνουν πέρασμα από την Αττική και θα φυσούν δυνατοί άνεμοι.

Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα το διήμερο Πέμπτη 07/11 και τηνΠαρασκευή όπως αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Τα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές θα είναι έντονα και κατά τόπους θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Την Παρασκευή, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής και της Θεσσαλονίκης) , στις Κυκλάδες, στις Σποράδες και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Μέχρι το βράδυ πάντως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική χώρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα.

{https://youtu.be/6h_2oDCHrF4}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα