Ποια αποχώρησε από το GNTM 2: Η φωτογραφία είναι απαίσια

Πολλές εντάσεις, καρφιά, κακίες και βεβαίως μία αποχώρηση είχε το επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 2. Ποιο κορίτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ακούγοντας αρνητικά σχόλια. Η Βίκυ Καγιά της είπε χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία της ήταν απαίσια, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Έχεις το κατάλληλο σώμα, αλλά είναι στον ακατάλληλο άνθρωπο».

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης τα μοντέλα του GNTM 2 συνεργάστηκαν με τον διεθνούς φήμης μάγο Alexis, ο οποίος τους έκανε μία σειρά από μαγικά tricks.

 Δύο κορίτσια ξεχώρισαν από αυτή τη δοκιμασία. Αυτές ήταν η

Ελευθερία και η Εμμανουέλα, οι οποίες κέρδισαν μία απόδραση εκτός σπιτιού, ενώ θα συνοδεύσουν τον γνωστό μάγο ως βοηθοί του σε κάποια μελλοντική παράστασή του.

Έπειτα, ακολούθησε η δεύτερη δοκιμασία, που ήταν φωτογράφιση αποχώρησης. Έχοντας το αβαντάζ από την προηγούμενη δοκιμασία, η Κέισι ήταν αυτή που επέλεξε ποιο κορίτσι θα φωτογραφηθεί σε ποιο κόνσεπτ και, προφανώς, έδωσε στις FF τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, ενώ αφαίρεσε και 2 λεπτά από τον χρόνο της Σουζάνας.

Η Ελευθερία άφησε το άγχος να την κυριεύσει σε μία ακόμα φωτογράφηση κι έτσι δημιούργησε αναστάτωση στο σετ. Κάποια στιγμή μάλιστα, εξομολογήθηκε on camera πως έχει σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσει, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό της να είναι μέσα στο άγχος και να μην μπορεί να λειτουργήσει.

Φαίνεται πως η αποχώρηση της Μαρτίνας που ουσιαστικά την έβαλε πίσω στο σπίτι του GNTM, δεν άλλαξε ιδιαίτερα τα πράγματα για τη Σουζάνα. Η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, έφυγε για δεύτερη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού είχε τη χειρότερη φωτογραφία σύμφωνα με την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά της είπε χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία της ήταν απαίσια, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της έκανε ένα σχόλιο που την εκνεύρισε πάρα πολύ, αν και το έκρυψε για να μην δημιουργήσει αναστάτωση. Όπως της είπε: «Έχεις το κατάλληλο σώμα, αλλά είναι στον ακατάλληλο άνθρωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα