Ηράκλειο : Πρώην διευθυντής ξενοδοχείου ο άστεγος ληστής των σούπερ μάρκετ

05:17 7/11/2019 - Πηγή: In.gr

«Στο παρελθόν υπήρξε διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχειακής μονάδας» λένε αστυνομικοί για τον 54χρονο άστεγο που κατηγορείται για τις δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ-μάρκετ του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Η ζωή του παρελθόντος…

Ορισμένοι, μάλιστα, τον θυμούνται να κουμαντάρει ολόκληρο ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου και τον κοιτούν σοκαρισμένοι.

Η ζωή του παρελθόντος όμως δεν έχει καμία σχέση με τις συνθήκες διαβίωσής του τα τελευταία χρόνια. Αναποδιές, λανθασμένοι χειρισμοί, οικονομικές δυσκολίες, προβλήματα υγείας…

Βρέθηκε

στους δρόμους να περιφέρεται ως άστεγος. Τελευταία είχε βρει καταφύγιο, παρέα με δύο σκύλους, σε πρόχειρο παράπηγμα κοντά στη Μάχης Κρήτης.

Είχε να φάει τέσσερις μέρες

Τέσσερις ημέρες είχε να βάλει κάτι στο στόμα του, είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, και η πείνα τον είχε «σφίξει». Πήρε το όπλο (φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βρήκε στα σκουπίδια) και έκανε την πρώτη ένοπλη ληστεία.

Ακολούθησε όμως και δεύτερη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ της… γειτονιάς. Ισχυρίστηκε ότι από τα χρήματα της πρώτης ληστείας πήρε τρόφιμα, όμως τα περισσότερα τα χρωστούσε.

Σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ληστεία κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση.

Ηρεμος και ευγενέστατος

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κατηγορούμενος έδειχνε ήρεμος, ευγενέστατος και χαμογελαστός.

Εχει επίγνωση της κατάστασης και της θέσης του και δείχνει προετοιμασμένος για τη συνέχεια.

Χθες, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή: patris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Πρώην,irakleio, proin