Κόρινθος: 23χρονη πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας, το οργισμένο μήνυμα της φίλης της

Ανάστατη είναι η Κόρινθος, ύστερα από τον χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας, η οποία φέρεται να πέθανε έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας. Το οργισμένο μήνυμα που ανήρτησε στα social media η φίλη της. 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου, καθώς ένας πολύ νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του χωρίς τίποτα να προμηνύει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με όσα έγραψε στο διαδίκτυο η φίλη της.  

Πρόκειται για την 23χρονη Αλεξάνδρα, η οποία φέρεται να υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική.

Ωστόσο, αμέσως μετά το χειρουργείο έπεσε σε κώμα και επί δέκα ημέρες έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το πρωί της Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή.

«Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό! Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε! Δεν άντεξε! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της!!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της; Θλίψη! Οργή! Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε! Δεν θα μείνει έτσι αυτό!!! Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!! Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος!!! Εύχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε!!!», γράφει η φίλη της στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα