Ανανεώνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Καβάνι

Την επέκταση της συνεργασίας του Έντινσον Καβάνι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να φορά ο Έντισον Καβάνι, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον αγγλικό σύλλογο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και τον Ουρουγουανό άσσο να υπογράφει.

Ο 34χρονος επιθετικός φαίνεται πως είναι χαρούμενος με την προσφορά

που του έκαναν οι «κόκκινοι διάβολοι» με τις επίσημες ανακοινώνεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως επίσης και την ακριβή χρονική διάρκεια της ανανέωσης.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την παραμονή του Καβάνι στο «Όλντ Τράφορντ» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022, καθώς η εξαιρετική του φόρμα και η συχνότητα του σκοραρίσματός του ώθησαν την ομάδα στην ανανέωσή του.

Σημειώνεται ότι από τις 5 Οκτωβρίου που υπέγραψε για πρώτη φορά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αριθμεί συνολικά 15 γκολ σε 35 συμμετοχές με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ διανύει μία εξαιρετική περίοδο καθώς έχει σκοράρει 9 φορές στα τελευταία 9 παιχνίδια, με τους «κόκκινους διαβόλους».

Δείτε την δημοσίευση:

{https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1391738360666992648}

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤΣΥΜΒΟΛΑΙΟΑΝΑΝΕΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα