8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος αποτελεί παρελθόν για το κανάλι

Στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειρά του Σκάι «8 Λέξεις» ο Αρώνης απολύει τον Αιμίλιο μετά από την αποκάλυψη ότι το ρεπορτάζ για το οποίο βραβεύτηκε δεν ήταν δικό του.

Στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων» ο Αρώνης, έξαλλος από οργή μετά από την αποκάλυψη όλης της αλήθειας για τον Αιμίλιο, εισβάλλει στο γραφείο του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Ο Αιμίλιος προσπαθεί να αποφύγει την αντιπαράθεση επικαλούμενος την παραίτηση που έχει υποβάλει, όμως ο Άκης, δεν σταματά να τον προσβάλει και να τον κατηγορεί ενώ τον αποκαλεί ο «κύριος τίποτα».

Και ενώ

ο Αιμίλιος βρίσκεται αντιμέτωπος με το οριστικό τέλος της καριέρας του, η Ελισάβετ, η οποία είχε δείξει αρχικά ενδιαφέρον για τον Παύλο, του δηλώνσει ότι δεν μπορούνε να συνεχίσουν να βγαίνουν και η Ηλιάνα κλέβει ένα μπλίστερ με χάπια από το λευκό βανάκι που μεταφέρει τα αναβολικά…

Σε άλλο μήκος κύματος, ο Φρίξος βρίσκει λύση στο πρόβλημα της ανθοδέσμης και πείθει την Έλλη να τον ακολουθήσει στην εκκλησία για τον γάμο ενώ η Κατερίνα υποχωρεί στις πιέσεις του Μιλτιάδη και της Ιφιγένειας και αποφασίζει να τους συνοδεύσει στην εκκλησία.
Τέλος, η Ολυμπία αναρρώνει από την απεργία πείνας ενώ ο Σίμος βρίσκεται στο πλευρό της.

 

 

8 ΛΕΞΕΙΣΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣΣΚΑΪ
Keywords
Τυχαία Θέματα