MasterChef 5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα και οι υποψήφιοι

Σήμερα στο MasterChef 5 έξι επίδοξοι σεφ θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα υπέροχο δείπνο. Αναλυτικά, όσα θα δούμε σήμερα. Προσοχή spoiler.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 η αγωνία θα φτάσει στα ύψη, καθώς έξι από τους εννέα επίδοξους σεφ θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα μαγειρέψουν για να κερδίσουν την ασυλία.

Αρχικά, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα κρίνουν το αποτέλεσμα της ομαδικής

δοκιμασίας και θα κάνουν σημαντικές επισημάνσεις. Παράλληλα, θα τονίσουν αστοχίες, που πολλοί δεν περίμεναν να βρουν στα πιάτα που έφτιαξαν με τις ομάδες τους.

{https://www.instagram.com/p/COi98WnKcdv/}

Σύμφωνα με τα spoiler σήμερα η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει και μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη θα κάνουν «ποδαρικό» στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο «Samano» του «θείου Λεό».

Μάλιστα, η βραδιά θα γίνει ιδιαίτερη με την εμφάνιση του πρώην παίκτη του διαγωνισμού μαγειρικής, Λέβις Κοντιμάι, ο οποίος θυμάται και μοιράζεται την εμπειρία του.

Έπειτα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μάχονται για την ασυλία, σε μια απαιτητική, τυφλή γευσιγνωσία, που θα χαρίσει αναπάντεχα σε κάποιον ή κάποια τη νίκη.

{https://youtu.be/8hFgKLzpNhs}

MASTERCHEF 5MASTERCHEFSTARΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα