Στέφανος Κασσελάκης – Tyler: Περήφανοι γονείς – Δείτε τη φωτογραφία (pic)

Tyler και Στέφανος Κασσελάκης είναι ήδη περήφανοι γονείς. Κι αν σε ότι έχει να κάνει με παιδιά θέλουν δύο αγόρια, στο θέμα… σκυλοπαιδιού έχουν κάνει θηλυκή επιλογή. Αυτή δεν είναι άλλη από την Farlie. Η σκυλίτσα έχει κάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του να νιώθουν ήδη περήφανοι γονείς.

Και αν όλα τα παραπάνω πιστεύετε πως τα… τραβάει από τα μαλλιά το Sportime και τα γράφει, σκεφτείτε το ξανά. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πως δεν είναι κάποιο αποκύημα της φαντασίας μας.

«Η Farlie μαζί με τους περήφανους μπαμπάδες της στην αποφοίτησή της». Τελείωσε και την τάξη και πήρε και τα μαθήματά της το κορίτσι. Βέβαια, είναι ράτσας η Farlie και είχε κοστίσει αρκετά. Λογικό να είναι ευφυές σκυλί…

Φωτογραφία κόσμημα, φωτογραφία διαμάντι. Από πού να την πιάσεις και που να την αφήσεις. Να σταθούμε στο γεγονός πως έχουν βάλει στο κεφάλι του σκυλιού τήβεννο για την αποφοίτηση! Από ότι της πήραν και πτυχίο; Αν κι αυτό μπορεί να δίνει η ίδια η σχολή. Ή να σχολιάσουμε τους δύο μπαμπάδες, τους περήφανους γονείς.

Διότι, Στέφανος Κασσελάκης και Tyler είναι πιο ανέμελοι και ατημέλητοι στη φωτογραφία. Ο δε Κασσελάκης μοιάζει και λίγο πιο παχουλός. Το δε παντελόνι του, μέσα στην τρίχα. Η ευτυχία του φιλόζωου θα μου πείτε. Το δε παντελόνι του Tyler; Έχει και τρύπα…

Στέφανος Κασσελάκης – Tyler

Δείτε τα παντελόνια Tyler και Κασσελάκη

Γρηγόρης Κεντητός για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης – Tyler, Περήφανοι, – Δείτε,stefanos kasselakis – Tyler, perifanoi, – deite